Drives That Perform

Solid State Drives

Solid State Drives

Kies jouw SSD

Bekijk alle SSD

Denk verticaal

Doorbreek de opslagbarrière met Samsung V-NAND

Samsung V-NAND flashtechnologie met innovatieve verticale architectuur maakt een eind aan de beperkte capaciteit van 2D Planar NAND. Het resultaat: hogere celdichtheid, grotere capaciteit in dezelfde ruimte en geen interferentie tussen de cellen. Een nieuwe standaard op het gebied van snelheid, zuinigheid en prestaties!

Ontdek meer
V-NAND

De Nieuwste Generatie SSD

Breng prestaties en betrouwbaarheid naar een hoger niveau

De NVMe SSD's van Samsung kenmerken zich door een professioneel prestatieniveau bij een lager energiegebruik. Deze toonaangevende SSD's met V-NAND ondersteunen PCIe® (PCI Express®) Gen 3 x4 Lanes voor een hogere bandbreedte en lagere latency dan bij SATA SSD's en kunnen zo enorme hoeveelheden gegevens aan. Verkrijgbaar in de compacte M.2-vormfactor.

Bekijk alle producten

* PCI Express en PCIe zijn (al dan niet gedeponeerde) handelsmerken van PCI-SIG.

NVMe SSD

* PCI Express en PCIe zijn (al dan niet gedeponeerde) handelsmerken van PCI-SIG.

Snellere, Veiligere Gegevensopslag.

Dé snelle, compacte externe opslag

De slanke Portable SSD T3 van Samsung vormt op alle gebieden de nieuwste trend in digitale opslag: snelheid, capaciteit, levensduur en connectiviteit. De metalen behuizing en het interne frame zijn schokbestendig, en met de optionele 256-bits AES hardware-encryptie worden je gegevens beveiligd tijdens opslag en transport.

Ontdek meer
Portable SSD

Kies voor Betere Prestaties

Maak je computer een stuk sneller

Samsungs 850-serie met innovatieve V-NAND architectuur biedt lees-en schrijfprestaties die in deze klasse ongeëvenaard zijn. Deze SSD's presteren subliem, zowel sequentieel als random, met snelheden tot respectievelijk 500 MB/s en 100.000 IOPS.

Bekijk alle producten
850 EVO, 850 PRO SSD