Hoe breng ik de Note PC terug naar fabrieksinstellingen?

Er zijn verschillende redenen om dit uit te voeren.

- Notebook /  PC is langzaam geworden.

- Een BSOD (Blauw Windows scherm met error).

- Bepaalde software werkt niet goed.

- Iets werkt plotseling niet meer, bijvoorbeeld de webcam of bluetoothformule.

- Om een andere taal in te stellen.

Terug naar fabrieksinstellingen

We leggen hier uit hoe je de Note PC terug kan brengen naar OOBE met behulp van het Samsung programma: Samsung Recovery Solution 5.

Voordat je verder gaat zorg je ervoor dat je een back-up heeft van je data. Er zijn twee manieren om je Note PC terug te brengen naar fabrieksinstellingen. Bij het opstarten van de Note PC op F4 drukken of als de Note PC is opgestart SRS5 uitvoeren.

SRS5 uitvoeren werkt volgt:

1. Start →‘Alle programma’s’ → ‘Samsung’ → ‘Samsung Recovery Solution 5’.

2. Start ‘Samsung Recovery Solution 5’ op en selecteer ‘Herstel.’

3. Selecteer dan ‘Volledig herstel’.

4. Selecteer vervolgens ‘Computer Initial Status’.

5. Selecteer ‘Volgende’ → ‘Ok’ en de computer start opnieuw.

6. Er komt een waarschuwing dat alle gegevens verwijderd worden.

7.Controleer of je een back-up gemaakt heeft van je gegevens. Is dit het geval? Ga dan verder en selecteer ‘Ja’. ‘Samsung Recovery Solution’ wordt nu uitgevoerd. Dit kan enige tijd duren.

8. Selecteer vervolgens ‘Ok.’

9. Selecteer de juiste taal, anders moet je op opnieuw beginnnen.

10. Voor de rest van de installatie volg je de Microsoft stappen.

Raadpleeg onze How-to video voor het terugzetten naar fabrieksinstellingen.