Kies

Meer veranderingen die u verwachtte, kies een merk – het nieuwe Kies!

• Houd uw mobiel geüpdate

Wanneer er verbinding is, toont Kies automatisch de firmwarversie.
    Verbeter uw mobiele telefoon met de meest recente firmware.

• Synchroniseer uw contacten met Outlook, Google of Yahoo.

Met Kies kunt u een contact eenvoudig bewerken of toevoegen op uw mobiele telefoon. Synchroniseer uw contacten met die van Outlook, Google of Yahoo.

• Verbeter uw muziekleven met uw mobiel.

Stel uw eigen favoriete muzieklijst samen en synchroniseer deze met al de muziek waar u naar wilt luisteren om u waar dan ook te entertainen.

• Sla foto’s en video’s die u neemt met uw mobiel op uw computer op.

Sla waardevolle foto’s en video’s die u hebt genomen veilig op en geniet van uw gelukkige momenten met Kies.

Het gebruik van Kies 2.0

Klik op de knop.
t De gids zal u laten zien hoe u Kies 2.0 moet gebruiken. Tutorial Kies 2.0

Systeemvereisten

• BS :

Windows XP, Windows Vista, Windows 7(32/64bit worden ondersteund)
  • CPU :

Intel Core 2 Duo 2.0GHz of hoger (aanbevolen)
  • Minimaal geheugen/RAM :

1.00 GB (aanbevolen)
  • Beschikbare ruimte harde schijf :

Ten minste 500MB (aanbevolen)
  • Schermresolutie :

1024 X 768 (600), 32 bit of hoger
  • Vereiste software :

.Net Framework 3.5 SP1 of hoger, Windows Media Player 10 of hoger, DirectX 9.0C
    * Voor Windows Mobile, ActiveSync(Windows XP) of Device Center(Windows Vista/7)