NPS download

Waarom NPS?

Met Samsung New PC Studio op je pc synchroniseer je de gegevens op een Samsung mobiele telefoon en een pc. Met NPS krijg je eenvoudig toegang tot je toestel en beheer je je gegevens via handige backup- en synchronisatiefuncties met krachtige multimediamogelijkheden.

Bijzondere mogelijkheden

• New Pc Studio

Persoonlijke info beheren (PIM)
    De telefoonlijst, agenda en berichten op de mobiele telefoon beheren en bewerken. Persoonlijke gegevens synchroniseren met MS Outlook.

• New Pc Studio

Multimedia beheren
    Beheren, bewerken en weergeven van inhoud zoals muziek, foto's en videobestanden.

• New Pc Studio

Firmware bijwerken (upgrade)
    De nieuwste firmwareversie vinden en de mobiele telefoon upgraden.

Hoe werkt NPS?

Klik aan de rechterkant op NPS Tutorial (instructies).
Hier zie je de gebruiksaanwijzing van New PC Studio.

New Pc Studio Tutorial

Systeemeisen

• New Pc Studio Besturingssysteem : Windows 7, Windows Vista, Windows XP(SP2), Windows 2000(SP4)
  • New Pc Studio CPU : Pentium 600 MHz of hoger
  • New Pc Studio RAM : 512 MB of meer
  • New Pc Studio HDD : 200 MB of meer vrije ruimte op de harde schijf
  • New Pc Studio Microsoft DirectX 9.0 of hoger