PC Studio 3.1

Wat is Samsung PC Studio 3.1?
Samsung PC Studio is een Windows-softwarepakket waarmee u eenvoudig persoonlijke gegevens en multimediabestanden kunt beheren door uw Samsung gsm aan te sluiten op de pc.

Belangrijke functies

PC Studio 3.1

Import CD
Zoek naar cd-gegevens, zoals artiest, tracknaam, albumtitel en nog veel meer. Wanneer je een audio-cd in de computer plaatst, worden deze waardevolle gegevens opgehaald zodat je ze eenvoudig kunt beheren. Je kunt ook liedjes samen met deze gegevens automatisch rippen vanaf een cd.

PC Studio 3.1

Get tag info
Schoon onjuiste gegevens van muziekbestanden op en zoek naar de juiste muziekgegevens, zoals artiest, tracknaam, albumtitel en nog veel meer. De waardevolle gegevens worden opgehaald zodat je deze eenvoudig kunt beheren.

PC Studio 3.1

Similar Music
Selecteer gewoon een liedje of artiest! Met de knop Meer Zoals Dit wordt automatisch een lijst met soortgelijke muziek opgehaald uit je bibliotheek.

Algemene functies

• PC Studio 3.1

Verbindingsbeheer
    Hiermee kun je het type verbinding tussen de computer en de telefoon selecteren.
    De verbindingstypen zijn: USB, Bluetooth, Infrarood of Serieel.

• PC Studio 3.1

Berichten beheren
    Beheer sms- en mms-berichten.

• PC Studio 3.1

Contactpersonen en meer beheren
    Hiermee kun je persoonlijke gegevens ophalen die op de telefoon zijn opgeslagen, zoals het telefoonboek en de organizer. Daarnaast kun je gegevens toevoegen of verwijderen en opgeslagen gegevens bewerken.

• PC Studio 3.1

Synchroniseren
    Hiermee kun je de persoonlijke gegevens op de telefoon en de gegevens in het beheerprogramma voor persoonlijke gegevens op de computer synchroniseren.

• PC Studio 3.1

Bestanden overdragen
    Hiermee kun je in de Windows-browser bladeren door multimediabestanden op de telefoon en bestanden downloaden of uploaden tussen de computer en de telefoon.

• PC Studio 3.1

Internetverbindingen beheren
    Hiermee heb je toegang tot internet door de aangesloten telefoon als modem te gebruiken.

• PC Studio 3.1

Mms-berichten samenstellen
    Stel je eigen mms-bericht samen en verzend dit vanaf de telefoon.

Krachtige multimediafuncties

• Eenvoudig zoeken naar multimediabestanden op je computer.
    Gebruik onze speciale zoekfunctie voor foto-, film- en muziekbestanden.
  • Grote bestanden splitsen en beheren
    Splits bijvoorbeeld grote filmbestanden zodat je deze eenvoudig kunt verdelen over geheugenkaarten.
  • Je eigen albums maken
    In PC Studio kun je bestanden rangschikken in albums of afspeellijsten. Je kunt ook eenvoudig bestanden bewerken en maken door deze op te delen.
  • Snel tags bewerken
    Schoon onjuiste gegevens van MP3-bestanden op, want in PC Studio worden muziekgegevens zoals genre, titel en albumtitel ondersteund.
  • Mo-Blog!
    Upload je mobiele foto's naar het Samsung u-Blog en maak online je eigen ruimte Samsung Mobile.
  • Krachtige multimediaspeler
    Hiermee krijg je ondersteuning voor meerdere extensies van bijvoorbeeld foto-, film- en muziekbestanden.