Kies

Meer veranderingen die u verwachtte, kies een merk – het nieuwe Kies!

• Draadloos verbinden van uw mobiele toestel

Verbind een mobiel toestel met Kies via Wi-Fi en synchroniseer de content.
    Met Kies via Wi-Fi wordt Kies nog gebruiksvriendelijker.
    * Enkel beschikbaar bij de ondersteunde modellen. Bepaalde functies beperkt beschikbaar bij Wi-Fi-verbinding.

• Houd uw mobiel geüpdate

Wanneer er verbinding is, toont Kies automatisch de firmwarversie.
    Verbeter uw mobiele telefoon met de meest recente firmware.

• Synchroniseer uw contacten met Outlook, Google of Yahoo.

Met Kies kunt u een contact eenvoudig bewerken of toevoegen op uw mobiele telefoon. Synchroniseer uw contacten met die van Outlook, Google of Yahoo.

• Verbeter uw muziekleven met uw mobiel.

Stel uw eigen favoriete muzieklijst samen en synchroniseer deze met al de muziek waar u naar wilt luisteren om u waar dan ook te entertainen.

• Sla foto’s en video’s die u neemt met uw mobiel op uw computer op.

Sla waardevolle foto’s en video’s die u hebt genomen veilig op en geniet van uw gelukkige momenten met Kies.

• Nu ook Kies voor uw MAC

Kies is nu ook beschikbaar voor uw Mac! Verbind een mobiel toestel met uw Mac voor een gebruiksvriendelijk beheer.
    * Momenteel enkel beschikbaar bij ondersteunde mobiele toestellen.
      - Galaxy S (GT-I9000), Galaxy S II (GT-I9100), Galaxy Tab (GT-P1000)
        Wave (GT-S8500), Wave II (GT-S8530)

Het gebruik van Kies 2.0

Klik op de knop.
t De gids zal u laten zien hoe u Kies 2.0 moet gebruiken. Tutorial Kies 2.0

Systeemvereisten (Windows)

BS : Windows XP SP3 of hoger (32 bit)
Windows Vista (32 / 64 bit)
Windows 7 (32 / 64 bit)
CPU : Intel Core 2 Duo 2.0 GHz of hoger (aanbevolen)
Minimaal geheugen/RAM : 1,00 GB (aanbevolen)
Beschikbare ruimte harde
schijf :
Ten minste 500 MB (aanbevolen)
Schermresolutie : 1024 x 768 (600), 32 bit of hoger
Vereiste software : .Net Framework 3.5 SP1 of hoger, Windows Media Player 10 of hoger, DirectX 9.0C
* Voor Windows Mobile, ActiveSync (Windows XP) of Device Center (Windows Vista/7)

Systeemvereisten (Mac)

Besturingssysteem : Mac OS X versie 10.5 of later
CPU : 1,8 GHz Intel of snellere processor
Minimale geheugencapaciteit
(RAM) :
512 MB of meer
Beschikbare ruimte op
harde schijf :
Minimaal 100 MB (aanbevolen)

Kies mini(Voor Mac-gebruikers)

Kies Mini is...
Met Samsung Kies mini kunt u mobiele telefoons van Samsung mobieltjes en Mac-computers met een USB-verbinding verbinden. Kies mini is voorzien van een firmware-upgrade en PIMs sync.

Kenmerken

• Firmware-upgrade
    Zoek de meest recente firmwareversie en update uw mobiele telefoon.
  • PIMs-synchronisatie
    Synchroniseer met Mac-adressenboek of iCal.

Systeemvereisten

• BS : Mac OS X versie 10.5 of hoger
  • CPU : 1.8GHz Intel of snellere processor
  • Minimaal geheugen (RAM) : 512MB of meer
  • Beschikbare ruimte harde schijf : 30MB beschikbare schijfruimte

Ondersteund model

Wave(GT-S8500)  *Firmware-upgrade beschikbaar voor bada1.2 of hoger
Wave II (GT-S8530)

NPS download

Waarom NPS?

Met Samsung New PC Studio op je pc synchroniseer je de gegevens op een Samsung mobiele telefoon en een pc. Met NPS krijg je eenvoudig toegang tot je toestel en beheer je je gegevens via handige backup- en synchronisatiefuncties met krachtige multimediamogelijkheden.

Bijzondere mogelijkheden

• New Pc Studio

Persoonlijke info beheren (PIM)
    De telefoonlijst, agenda en berichten op de mobiele telefoon beheren en bewerken. Persoonlijke gegevens synchroniseren met MS Outlook.

• New Pc Studio

Multimedia beheren
    Beheren, bewerken en weergeven van inhoud zoals muziek, foto's en videobestanden.

• New Pc Studio

Firmware bijwerken (upgrade)
    De nieuwste firmwareversie vinden en de mobiele telefoon upgraden.

Hoe werkt NPS?

Klik aan de rechterkant op NPS Tutorial (instructies).
Hier zie je de gebruiksaanwijzing van New PC Studio.

New Pc Studio Tutorial

Systeemeisen

• New Pc Studio Besturingssysteem : Windows 7, Windows Vista, Windows XP(SP2), Windows 2000(SP4)
  • New Pc Studio CPU : Pentium 600 MHz of hoger
  • New Pc Studio RAM : 512 MB of meer
  • New Pc Studio HDD : 200 MB of meer vrije ruimte op de harde schijf
  • New Pc Studio Microsoft DirectX 9.0 of hoger
PC Studio 3.1

PC Studio 3.1

Wat is Samsung PC Studio 3.1?
Samsung PC Studio is een Windows-softwarepakket waarmee u eenvoudig persoonlijke gegevens en multimediabestanden kunt beheren door uw Samsung gsm aan te sluiten op de pc.

Belangrijke functies

PC Studio 3.1

Import CD
Zoek naar cd-gegevens, zoals artiest, tracknaam, albumtitel en nog veel meer. Wanneer je een audio-cd in de computer plaatst, worden deze waardevolle gegevens opgehaald zodat je ze eenvoudig kunt beheren. Je kunt ook liedjes samen met deze gegevens automatisch rippen vanaf een cd.

PC Studio 3.1

Get tag info
Schoon onjuiste gegevens van muziekbestanden op en zoek naar de juiste muziekgegevens, zoals artiest, tracknaam, albumtitel en nog veel meer. De waardevolle gegevens worden opgehaald zodat je deze eenvoudig kunt beheren.

PC Studio 3.1

Similar Music
Selecteer gewoon een liedje of artiest! Met de knop Meer Zoals Dit wordt automatisch een lijst met soortgelijke muziek opgehaald uit je bibliotheek.

Algemene functies

• PC Studio 3.1

Verbindingsbeheer
    Hiermee kun je het type verbinding tussen de computer en de telefoon selecteren.
    De verbindingstypen zijn: USB, Bluetooth, Infrarood of Serieel.

• PC Studio 3.1

Berichten beheren
    Beheer sms- en mms-berichten.

• PC Studio 3.1

Contactpersonen en meer beheren
    Hiermee kun je persoonlijke gegevens ophalen die op de telefoon zijn opgeslagen, zoals het telefoonboek en de organizer. Daarnaast kun je gegevens toevoegen of verwijderen en opgeslagen gegevens bewerken.

• PC Studio 3.1

Synchroniseren
    Hiermee kun je de persoonlijke gegevens op de telefoon en de gegevens in het beheerprogramma voor persoonlijke gegevens op de computer synchroniseren.

• PC Studio 3.1

Bestanden overdragen
    Hiermee kun je in de Windows-browser bladeren door multimediabestanden op de telefoon en bestanden downloaden of uploaden tussen de computer en de telefoon.

• PC Studio 3.1

Internetverbindingen beheren
    Hiermee heb je toegang tot internet door de aangesloten telefoon als modem te gebruiken.

• PC Studio 3.1

Mms-berichten samenstellen
    Stel je eigen mms-bericht samen en verzend dit vanaf de telefoon.

Krachtige multimediafuncties

• Eenvoudig zoeken naar multimediabestanden op je computer.
    Gebruik onze speciale zoekfunctie voor foto-, film- en muziekbestanden.
  • Grote bestanden splitsen en beheren
    Splits bijvoorbeeld grote filmbestanden zodat je deze eenvoudig kunt verdelen over geheugenkaarten.
  • Je eigen albums maken
    In PC Studio kun je bestanden rangschikken in albums of afspeellijsten. Je kunt ook eenvoudig bestanden bewerken en maken door deze op te delen.
  • Snel tags bewerken
    Schoon onjuiste gegevens van MP3-bestanden op, want in PC Studio worden muziekgegevens zoals genre, titel en albumtitel ondersteund.
  • Mo-Blog!
    Upload je mobiele foto's naar het Samsung u-Blog en maak online je eigen ruimte Samsung Mobile.
  • Krachtige multimediaspeler
    Hiermee krijg je ondersteuning voor meerdere extensies van bijvoorbeeld foto-, film- en muziekbestanden.