Support Model

WB1100F

Productmodel bewerken
  • No data

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten

Oplossingen

Top-oplossingen

Downloads

Gebruiksaanwijzingen, downloads,
specificaties en registreren

()

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten
  • Beeldsensor
    • Sensortype

CCD

• Effectieve Pixels

Circa 16,2 MP

• Totale Pixels

Circa 16,5 MP

• Lens
    • Focale Lengte

f = 4.5 ~ 157.5mm (35mm film equivalent : 25 ~ 875mm)

• F No.

3 ~ 5,9

• Optical Zoom

35x

• Digitale zoom

Stilstaand beeld-stand: 1x ~ 35x (optisch) / 1x ~ 2x (digitale) Intelli-zoom: 2x Play-modus: 1x ~ 14,4x (afhankelijk van beeldformaat)

• Beeldstabilisatie
    • Stand

Dubbele IS (dubbele afbeelding stabilisatie - OIS + DIS)

• Scherm
    • Type

TFT LCD

• Afmeting

3"

• Programma's

3" (7,5 cm) 460 000

• Scherpstellen
    • Type

TTL autofocus (AF MIDDEN, Multi-AF, Tracking AF, Gezichtsdetectie AF, Keuze AF)

• Bereik

Normaal: 80cm ~ oneindig (groothoek), 150cm ~ oneindig (Tele) * Macro: 10cm ~ 80cm (Breed), 150cm ~ 350cm (Tele) * Auto Macro: 1 cm tot oneindig (groothoek), 150cm ~ oneindig (Tele) * Super macro: 1 cm (Breed)

• Sluitersnelheid

Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sec., Programma: 1 ~ 1/2 000 sec., Nacht: 8 ~ 1/2 000 sec.

• Belichting
    • Instellen

Programma AE

• Metersysteem

Multi, Spot, Center-gewogen, Gezichtsdetectie AE

• Compensatie

± 2 EV (1/3 EV stappen)

• ISO waarde

Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

• Flitser
    • Stand

Automatisch, automatisch met rode-ogen, invulflits, langzame synchronisatie, Flitser uit, Rode-ogencorrectie

• Bereik

Wijd: 80 cm ~ 6 m (ISO Auto), Tele: 1,5 m ~ 3 m (ISO Auto)

• Oplaadtijd

Circa. 5 sec. ※1e oplaadtijd flits:12 sec.

• Witbalans
    • Stand

Auto witbalans, Daglicht, Bewolkt, fluorescerend H, fluorescerend, kunstlicht, persoonlijke, K

• Stilstaande beelden
    • Stand

* Mode (Dial): 1) Smart Auto, 2) .Programma, 3) Slim, 4) Wi-Fi, 5) Panorama 6) Magic plus, 7) Set, 8) Video *Smart Auto: Portret, Nacht Portret, Nacht, Portret met tegenlicht, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro tekst, Statief, Actie, Macro kleur, Natural Green, Blue Sky, Zonsondergang, Low Light, Spot Light, Spot Light Macro, Spot licht Portret * Smart Mode: Gezicht van de Schoonheid, Actie Freeze, Zonsondergang, Landschap, Silhouette, Vuurwerk, Nacht, Macro, Light Trace * MAGIC Plus: Photo Filter (Miniatuur, Vignetten, Fish Eye, Klassiek, Retro, Stereffect), Filmfilter (Miniatuur, Vignetten, Fish-eye, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, 2, 3, 4), Photo Editor * Panorama: live Panorama * Wi-Fi: Automatisch delen, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, e-mail * Drive: Enkelvoudig, Continu, AEB, Motion Opname * Zelfontspanner: Uit, 2 sec, 10 sec, Double (10 sec, 2 sec.)

• Image Play

Enkelvoudige Opname, Miniaturen, Uitgebreide Slide Show, Video Clip

• Date Imprinting

Datum & Tijd, Datum, Uit (selecteerbare gebruiker)

• Filmfragment
    • Opnemen

* Video formaat : 1280×720, 640×480, 320×240, 240web * Frame Rate : 30fps * 35x optical zoom (Max. recording time : 20min

• Effecten

* Video Filter: Miniatuur, Vignetten, Fish-eye, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, 2, 3, 4

• Bewerken

Pauze tijdens het opnemen en afspelen, Still Image Opname, Timming

• Opslag
    • Ondersteunde media

*Intern geheugen: circa. 21 MB *Extern geheugen: SD (tot 2 GB gegarandeerd), SDHC (tot 32 GB gegarandeerd), SDXC (tot 64 GB gegarandeerd)

• Bestandsformaat

* Still Afbeelding : JPEG (DCF), EXIF 2.3 * Video Clip : MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)

• Beeldgrootte

*16M: 4608 x 3456, 14 MP: 4608 x 3072 *12 MW: 4608 x 2592, *10M: 3648 x 2736 *8M (1:1) : 2832 x 2832 *5 M: 2592 x 1944, *3M: 1984 x 1488 *2 MW: 1920 x 1080 *1 M: 1024 x 768

• Interface
    • StekkerDigitale Uitgang

USB 2.0

• Audio

Microfoon: Mono / Interne luidspreker: Mono

• Video-uitvoer

NTSC, PAL, HDMI

• Vermogen
    • Stroombron
      • Type

Oplaadbare batterij: Li-ion (SLB10A) 1030 mAh / Connectie type: micro USB (5 pin)

• Fysieke specificaties
    • Afmetingen (BxHxD)
      • Input & Output (achterkant)

124,5 x 86,5 x 92 mm

• Gewicht

464 g (zonder batterij en geheugenkaart)

• Gebruikstemperatuur

0 - 40°C

• Operationele vochtigheid

5 - 85%

• Software en PC OS
    • Bundle PC S/W

I-launcher

• Geschikt OS

Windows 7 / 8

• Systeemvereisten in het algemeen
    • Voor Macintosh

Power Mac G3 of hoger / Mac OS 10.5 of hoger

• Voor Windows

PC met processor beter dan Intel Pentium 4 3.2 GHz / AMD Athlon FX 2.6GHz of hoger / Windows 7 / 8 / 250MB of meer hardeschijf capaciteit (over 1GB aanbevolen)/ 512MB RAM (1GB aanbevolen)/ nVIDIA Geforce 7600GT of hoger / ATI X1600 series of hoger/ 1024×768 pixels, 16-bit kleuren display compatibel monitor/ (1280×1024 pixels, 32-bit kleuren display aanbevolen)/ USB 2.0

• Wireless
    • Wireless

Ja (Sociaal Delen, E-Mail, Samsung Link, Dropbox, Mobile Link, Log in Browser, RVF, Tag & Go)

Handige software

Klik op een link voor meer informatie

Symbool Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding

Een interactieve demo die je door de mogelijkheden van je apparaat leidt.

Samsung Community

Bekijk eerdere antwoorden, stel zelf vragen en hoor nieuwe oplossingen van andere Samsung-klanten.

OPGELOST

Geaccepteerde antwoorden van de Samsung Community

Zoeken
Zoeken

Gerelateerde producten

Aanbevolen gerelateerde producten en accessoires