Filteren Op

Sorteren op

Type

• Close

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads en handleidingenUitvouwen

User Manual

6.65 MB, pdf, GERMAN

2013.03.11

Overige handleidingen

Firmware

technische specificaties

SAMSUNG WB30F

Beeldsensor

• Sensortype
    Ong. 7,76 mm CCD
  • Effectieve Pixels
    Ong. 16,2 megapixel
  • Totale Pixels
    Ong. 16,6 megapixel

Lens

• Focale Lengte
    Samsung 10x Zoom Lens f = 4,3 ~ 43mm (35mm-filmequivalent: 24 ~ 240 mm)
  • F No.
    3,1 (W) ~ 6,3 (T)
  • Optical Zoom
    10x optische zoom
  • Digitale zoom
    Fotomodus: 1.0x ~ 5.0x (Optische * Digitale: 50x), Intelli-Zoom: 2.0x (Optische * intelli: 20x)

MEER SPECS TONEN

Beeldstabilisatie

• Stand
    Optische beeldstabilisatie

Scherm

• Type
    TFT LCD
  • Afmeting
    75 mm (3,0") 230 000 dots

Scherpstellen

• Type
    Autofocus TTL (Midden-AF, Multi-AF, Zoek-AF, Gezichtsdetectie-AF), Handmatige scherpstelling
  • Bereik
    Normaal : 80cm ~ Infinity (Wide), 250cm ~ Infinity (Tele) Macro : 5cm ~ 80cm (Wide), 130cm ~ 250cm (Tele) Auto Macro : 5cm ~ Infinity (Wide), 130cm ~ Infinity (Tele)

Sluitersnelheid

• Sluitersnelheid
    Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sec., Programma: 1 ~ 1/2 000 sec., Nacht: 16 ~ 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Belichting

• Instellen
    Programma-AE
  • Metersysteem
    Multi, Spot, In het midden gemeten, Gezichtsdetectie-AE
  • Compensatie
    ±2 EV (1/3 EV-stappen)
  • ISO Equivalent
    Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

• Stand
    Modus: Automatisch, Automatische en rode-ogenreductie, Invulflits, Langzame synchronisatie, Flitser uit, Rode-ogencorrectie
  • Bereik
    Groothoek: 0,2 m ~ 3,3 m (ISO Auto), Tele : 0,5 m ~ 1,6 m (ISO Auto)
  • Oplaadtijd
    Ong. 4 sec.

Witbalans

• Stand
    Manuele WB, Daglicht, Bewolkt, Tl-licht H, Tl-licht L, Wolfraam, Aangepast, K

Stilstaande beelden

• Stand
    Modus: Smart Auto, Programma, Scène, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Close-up, Magic Frame, Live Panorama, Beauty Shot, Nacht
    * Scène: Landschap, Tekst, Zonsondergang, Zonsopgang, Strand en sneeuw
    * Smart Auto: Portret, Nachtportret, Nacht, Tegenlichtportret, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro Tekst, Statief, Actie, Macro Kleur, Natuurlijk groen, Blauwe lucht, Zonsondergang, Vuurwerk, Kaarslicht, Schijnwerpers, Schijnwerpers (macro), Schijnwerpers (portret)
    * Continu: Eenmalig, Continu, Video-opname, AEB
    * Fotofilter: Miniatuur / Vignet / Inkttekening / Olieverfschilderij / Cartoon / Cross Filter / Schets / Soft focus / Visoog / Oude film / Halftoondot / Klassiek / Retro / Zooming Shot
    * Zelftimer: Uit, 10 sec., 2 sec., Dubbel (10 sec., 2 sec.)

Image Play

• Image Play
    Eén beeld, miniatuurweergave, geavanceerde diavoorstelling, filmfragment

Date Imprinting

• Date Imprinting
    Datum en tijd, Datum, Uit (selecteerbaar door gebruiker)

Filmfragment

• Opnemen
    * Smart Movie: Landschap, Blauwe lucht, Natuurlijk groen, Zonsondergang
    * Filmgrootte: 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fp), 320 x 240 (30 fps), 240 web
    * 10x optische zoom (max. opnametijd: 20 min)
    * Stemopname: Sound Alive Aan / Sound Alive Uit / Dempen, CAF Aan / Uit
  • Effecten
    * Smart Filter: Miniatuur, Vignet, Haltoondot, Schets, Visoog, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect
  • Bewerken
    Stilstaand beeld vastleggen / Tijd inkorten

Opslag

• Ondersteunde media
    * Intern geheugen: Ong. 9,5 MB, * Extern geheugen: Micro SD (max. 2 GB gegarandeerd), Micro SDHC (max. 2 GB gegarandeerd ), Micro SDXC (max. 64 GB gegarandeerd)
  • Bestandsformaat
    * Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21, GIF
    * Filmfragment: MP4(H.264), Audio: AAC
  • Beeldgrootte
    16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Interface

• StekkerDigitale Uitgang
    USB2.0
  • Audio
    Microfoon: Mono
    Interne luidspreker: Mono
  • Video-uitvoer
    AV: NTSC, PAL (selecteerbaar door gebruiker)
  • Voedingsaansluiting
    5 V

Vermogen

• Stroombron
    Type
    Herlaadbare batterij: BP70A Connectortype: micro USB (5 pinnen)

Fysieke specificaties

• Afmetingen (BxHxD)
    Input & Output (achterkant)
    98 x 57,9 x 16,5 (27) mm
  • Gewicht
    131 g (zonder batterij en geheugenkaartmedia)
  • Gebruikstemperatuur
    0 ~ 40°C
  • Operationele vochtigheid
    5 ~ 85%

Software en PC OS

• Bundle PC S/W
    I-Launcher
  • Geschikt OS
    Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8

Systeemvereisten in het algemeen

• Voor Macintosh
    Power Mac G3 of later Mac OS 10.5 of hoger Minimum 256 MB RAM 110 MB beschikbare ruimte op harde schijf USB-poort CD-ROM-station
  • Voor Windows
    PC met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger Minimum 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250 MB beschikbare ruimte op harde schijf (meer dan 1 GB aanbevolen) USB 2.0-poort CD-ROM drive nVIDIA Geforce 7600GT of later / Ati X1600-serie of later 1 024 x 768 pixels, monitor compatibel met 16-bits kleurendisplay (1 280 x 1 024, 32-bits kleurendisplay aanbevolen) Microsoft DirectX 9.0c of later

Wireless

• Wireless
    * Wi-Fi Connectiviteit - MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud, E-mail, Auto Backup, AllShare Play - Software-upgrademelder, AutoShare * AllShare Play: Nearby Device, Webopslag * SNS & Cloud - Wereld: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive - China: Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Hongkong: Facebook, YouTube, Picasa, Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Korea: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive * Software-upgrademelder: Ondersteund in Wi-Fi-modus, en alleen voor melding * facebook, weibo, e-mail: Ondersteund om opmerking toe te voegen

Vindt u niet wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Chat starten

Support via e-mail

Stuur een e-mail en wij sturen u een antwoord.
e-mailStuur ons een e-mail

Telefonische support

Bel ons om een klantenservicemedewerker te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via 02 201 2418 (lokaal tarief)

Meer weergeven +
MEER MOGELIJKHEDEN VOOR CONTACT