Support Model

Alert 3
  • Support Waarschuwingen May 02, 2016

Waarschuwing: valse e-mails verstuurd uit naam van Samsung MEER ONTDEKKEN

• Support Nieuws Jun 20, 2015

Verdwijnen functies in het meldingenpaneel van Galaxy S6 (Edge) MEER ONTDEKKEN

• Support Nieuws Jan 17, 2012

Samsung scherm op afstand ontgrendelen MEER ONTDEKKEN

OK
Flip Wallet Galaxy Grand Prime

Flip Wallet Galaxy Grand Prime

Productmodel bewerken
Zoeken
Zoeken
  • No data

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten

Oplossingen

Top-oplossingen

Downloads

Gebruiksaanwijzingen, downloads,
specificaties en registreren

()

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten
  • Kleur

Donkergrijs

• Compatibiliteit
    • Compatible Models

GALAXY Grand Prime

• Fysieke specificaties
    • Afmetingen (BxHxD)

74 x 146.1 x 10 mm

• Gewicht (g)

46.1 g

• Type

Flip Wallet

Handige software

Klik op een link voor meer informatie

• Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

• Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding voor smartphones, tablets, TV's en meer. Haal het maximale uit je Samsung apparaat!

• Samsung Smart Switch

Verplaats gegevens eenvoudig van uw vorige telefoon naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon met Smart Switch. Er is een computerversie (Smart Switch) en een mobiele versie (Smart Switch Mobile) van Smart Switch beschikbaar.

• KIES, gegevens overzetten

Samsung KIES

Samsung Kies verbind je mobiele telefoon met je computer om bestanden gemakkelijk te beheren

Symbool Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding

Een interactieve demo die je door de mogelijkheden van je apparaat leidt.

Samsung Community

Bekijk eerdere antwoorden, stel zelf vragen en hoor nieuwe oplossingen van andere Samsung-klanten.

OPGELOST

Geaccepteerde antwoorden van de Samsung Community

Zoeken
Zoeken

Gerelateerde producten

Aanbevolen gerelateerde producten en accessoires