Support Model

Level U Pro Headset

Productmodel bewerken
  • No data

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten

Oplossingen

Top-oplossingen

Downloads

Gebruiksaanwijzingen, downloads,
specificaties en registreren

()

Waar vind ik mijn modelnummer?

Hulp nodig om je modelnummer te vinden? Als je via onderstaande menu's je producttype selecteert, laten we je zien waar het nummer staat.

• TYPE

-
  • SUBTYPE

-
  • CATEGORIE

-
Sluiten
  • Bluetooth
    • Version

4.1

• Profiles

A2DP,HSP,HFP,AVRCP

• Audio Streaming

Yes

• Multipoint

Yes

• Algemene kenmerken
    • Microphone

Yes

• Packaging Contents

Eartip (S,M,L), QSG

• Call Function
    • Call Receiving

Yes

• Mute/Reject Function

Yes

• Batterij
    • Type

Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.

• Play Time

Up to 9 Hrs

• Talk Time

Up to 9 Hrs

• Standby Time

Up to 300 Hrs

• Connectiviteit
    • 3.5mm headphone connector

No

• Micro USB

Yes

• Fysieke specificaties
    • Gewicht (g)

45.7 g

Handige software

Klik op een link voor meer informatie

• Ophaalservice Express

Wij halen je mobiele toestel vanavond nog op voor reparatie en je ontvangt jouw toestel morgenavond gerepareerd retour!

• Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding voor smartphones, tablets, TV's en meer. Haal het maximale uit je Samsung apparaat!

• Samsung Smart Switch

Verplaats gegevens eenvoudig van uw vorige telefoon naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon met Smart Switch. Er is een computerversie (Smart Switch) en een mobiele versie (Smart Switch Mobile) van Smart Switch beschikbaar.

• KIES, gegevens overzetten

Samsung KIES

Samsung Kies verbind je mobiele telefoon met je computer om bestanden gemakkelijk te beheren

Symbool Interactieve Handleiding

Interactieve Handleiding

Een interactieve demo die je door de mogelijkheden van je apparaat leidt.

Samsung Community

Bekijk eerdere antwoorden, stel zelf vragen en hoor nieuwe oplossingen van andere Samsung-klanten.

OPGELOST

Geaccepteerde antwoorden van de Samsung Community

Zoeken
Zoeken

Gerelateerde producten

Aanbevolen gerelateerde producten en accessoires