Model numberGT-I9305

Meest recente updates

Filteren Op

/

Type option

/

Topics option

Sorteren op

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads en handleidingen

Handleidingen

• User Manual

12.52 MB, pdf, GERMAN

2013.02.18
    • Safety Guide

0.01MB, pdf, ENGLISH, FRENCH(Orange), ITALIAN(SWISS), FINNISH, FRENCH(FRANCE), FRENCH(SWISS), GERMAN, HUNGARIAN, NORWEGIAN, PORTUGUESE, SWEDISH

2013.02.18

Software

Handige software

• S Note

S Note

Kunt u alle notities die u met S Note op uw mobiel gemaakt heeft efficiënt beheren op uw pc.

Meer informatie
      • Samsung SideSync 3.0

SideSync is een nieuwe PC-Mobile-oplossing waarmee schermen, vensters en gegevens eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen een pc en een Galaxy-smartphone, of tussen een Galaxy Tab en een Galaxy-smartphone (Android 4.4 of hoger).

Meer informatie