Model numberGT-N7100

Meest recente updates

Filteren Op

/

Type option

/

Topics option

Sorteren op

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads en handleidingen

Handleidingen

• Safety Guide

0.01MB, pdf, ENGLISH, CZECH(T-Mobile), CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FRENCH, GERMAN, GREEK, ITALIAN, KAZAKH, LATIN, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, RUSSIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SWEDISH, UKRAINIAN, UZBEK

2013.02.28
    • User Manual

9.63 MB, pdf, ENGLISH

2013.02.28

Software

Handige software

• S Note

S Note

Kunt u alle notities die u met S Note op uw mobiel gemaakt heeft efficiënt beheren op uw pc.

Meer informatie
      • Samsung SideSync 3.0

SideSync is een nieuwe PC-Mobile-oplossing waarmee schermen, vensters en gegevens eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen een pc en een Galaxy-smartphone, of tussen een Galaxy Tab en een Galaxy-smartphone (Android 4.4 of hoger).

Meer informatie