Nieuws en waarschuwingen

Filteren Op

Sorteren op

• [Support Nieuws] Verdwijnen functies in het meldingenpaneel van Galaxy S6 (Edge)

Er is een aantal meldingen binnengekomen omtrent het verdwijnen van functies in het meldingenpaneel. Samsung is druk bezig met een software update waar dit niet meer in voor komt. Tot deze tijd is het ook mogelijk om de sneltoetsen via Galaxy Apps of PC terug te krijgen. Klik hier voor de instructie van h...

Jun 20, 2015

• [Mobiele telefoon] Samsung scherm op afstand ontgrendelen

U kunt de vergrendeling van uw telefoon via een ontgrendelpatroon, PIN-code of wachtwoord als volgt opheffen. 1. Maak met uw telefoon een Samsung-account aan: Menu > Instellingen > Account & Synchronisatie > Samsung-account 2. Maak verbinding met www.samsungdive.com om uw toestel op afstand te besturen. * O...

Jan 17, 2012