Waarschuwing voor gebruikers

Datum: 27 november 2008
Producten: fotolijsten SP-F8XX, SP-F7XX en SP-F10XX

In een partij stuurprogramma-cd's voor SAMSUNG-fotolijsten is een wormvirus aangetroffen. Dit wormvirus, dat zich in de Frame Manager-software bevindt, kan de host-pc van gebruikers van deze fotolijsten infecteren.

Dit gebeurt alleen als de Frame Manager-software vanaf de stuurprogramma-cd is geïnstalleerd op een host-pc (zodat de fotolijst als extra beeldscherm kan worden gebruikt).

Een teken van infectie met dit wormvirus kan zijn dat de host-pc trager word

Hoe weet u of bij uw fotolijst een geïnfecteerde cd is geleverd?

Controleer het serienummer van uw fotolijst (zie de afbeelding hieronder).

Alleen producten met serienummers 3WQ9 tot en met 3WQB zijn mogelijk geïnfecteerd.

1. SAMSUNG heeft software ter beschikking gesteld waarmee u kunt controleren of de hostcomputer is geïnfecteerd en waarmee u een eventuele infectie kunt verhelpen. U kunt deze software downloaden in het download center (1,82 MB). Mogelijk kan deze worm ook met andere antivirussoftware worden opgespoord en verwijderd.
  2. U kunt een nieuw stuurprogramma downloaden in het download center (58,3 MB).
  3. Als u een vervangende cd wenst, belt u 0900-SAMSUNG en vermeldt u het modelnummer en serienummer.
  4. Als u een SAMSUNG-fotolijst met bovengenoemd model- en serienummer hebt, wordt u verzocht de stuurprogramma-cd op verantwoorde wijze weg te gooien.
  5. Dit heeft geen gevolgen voor uw consumentenrechten.

product image
box image

Sluit