Samsung Flow

Afbeelding: Een slimme truc die een magische ervaring biedt door het naadloos verbinden van uw Galaxy TabPro S(PC) en Galaxy Smartphone

Download Samsung Flow nu!

Samsung Flow-stuurprogramma voor Galaxy TabPro S downloaden

Stuurprogramma downloaden App downloaden

• • Heb je de Samsung Flow-app van je Galaxy TabPro S verwijderd of je pc geformatteerd? Download de app dan in de Windows Store;
  • • Samsung System Agent is standaard op je apparaat geïnstalleerd, maar je kunt het programma eventueel opnieuw installeren via Samsung Update.
Afbeelding: Downloaden van stuurprogramma van Samsung Flow voor Galaxy TabPro S

Samsung Flow-app voor smartphones downloaden

Snelkoppeling GALAXY apps
Snelkoppeling Google play

Je kunt de mobiele app gemakkelijk downloaden door met de achterkant van je smartphone tegen de linkerkant van het toetsenbord van je TabPro S te tikken.

Afbeelding: Samsung Flow Mobile app

Geniet van een naadloze ervaring tussen je Galaxy TabPro S (pc) en Galaxy-smartphone dankzij Samsung Flow.

• Veilig aanmelden bij je pc via de vingerafdrukscanner op je Galaxy-smartphone

Meld je snel en veilig aan bij je Galaxy TabPro S (pc) via de vingerafdrukscanner op je Galaxy-smartphone.

Afbeelding: Veilige pc-aanmelding met de Galaxy Smartphone vingerafdruksensor
    • * De NFC-functie moet op beide apparaten zijn ingeschakeld om Samsung Flow te kunnen gebruiken.
    • * Om je te authenticeren door middel van een vingerafdruk moeten de apparaten zijn gekoppeld via Bluetooth en moet er minimaal één vingerafdruk op je smartphone zijn geregistreerd.
  • Gemakkelijk toegang tot je mobiele hotspot

Geen Wi-Fi meer? Schakel dan je mobiele hotspot met één klik in om op je pc te blijven internetten.

Afbeelding: Gemakkelijk inschakelen van mobiele hotspot
  • Berichten synchroniseren tussen je Galaxy-smartphone en TabPro S

Check de berichten op je smartphone via je TabPro S (pc) en reageer direct op berichten.

Afbeelding: Meldingen synchroniseren tussen uw Galaxy Smartphone en TabPro S
    • * De functie "Direct reageren" werkt mogelijk niet in alle chatapps.
  • Deel je inhoud zoals jij dat wilt

Verplaats inhoud en activiteiten naar een ander apparaat.

Een afbeelding waarop te zien is hoe inhoud en activiteiten naar een ander apparaat worden verplaatst.

Systeemeisen voor Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

Besturingssysteem
Windows 10 Home / Windows 10 Pro
Minimaal RAM-geheugen
4 GB RAM
Beveiligingsfunctie
TPM ("Trusted Platform Module")
Ondersteunde modellen
Galaxy TabPro S
Draadloze verbindingen
Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy-smartphone

Besturingssysteem
Minimaal Android Marshmallow en hoger (6.0)
Hardware-eisen
Vingerafdrukscanner ingeschakeld
Ondersteunde modellen
Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016
Draadloze verbindingen
Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1
De services en functies kunnen per apparaat en per land verschillen.