Mobiele tips & tricks

Ophaalservice

Meld uw smartphone of tablet online aan ter reparatie. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe laat uw toestel wordt opgehaald. Binnen zeven dagen krijgt u uw product gerepareerd retour.

• Altijd originele onderdelen
  • 3 maanden garantie op reparatie
  • Handige Track & Trace
  • Transport op maat
  • Snelle reparatie
Meld uw reparatie aan

Smart Simulator

Bekijk met de Smart Simulator stap voor stap alle functies en mogelijkheden die onze producten bieden. Ga op een virtuele tour door het grote aanbod van Samsung producten. Ontdek de voordelen, nieuwste functies en lees handige tips over jouw Samsung toestel. Kom erachter wat de features zijn van de Gear Fit2 en Galaxy S7 Edge. Of leer je Samsung televisie optimaal te gebruiken en zelf te installeren.

Bekijk hier alle Smart Simulators

Selecteer product: Mobiel TV

Neem contact op

Hulp op Afstand - Mobiel

Via de ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij u op afstand ondersteunen door met u mee te kijken op mobiele apparaat. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van uw toestel, kunnen wij u assisteren middels deze service.

Wij kunnen u op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

• Instellen van uw accounts.
  • Controle op software updates.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset.
  • Het overzetten van uw gegevens.
  • Advies over (nieuwe) functies van uw toestel.

Hoe werkt Hulp op Afstand - Mobiel?

1. Zorg ervoor dat uw mobiele toestel verbonden is met het internet.
  2. Download eerst de Smart Tutor app en open deze.
    Google Play klik hier
  3. Volg de instructies in de app.
  4. Als u een sessie start, typt u de 6-cijferige verbindingscode in die wordt gegeven door de Samsung medewerker. Hiermee geeft u de medewerker toestemming om met u mee te kijken in uw toestel. De medewerker kan alleen zien waar u hem/haar inzicht in wilt geven. Als de medewerker toegang probeert te krijgen tot persoonlijke menu’s of informatie, zoals foto’s en smsberichten, verschijnt er een pop-up bericht waar om uw toestemming wordt gevraagd.

Selecteer product: Mobiel TV

Neem contact op

Hulp op Afstand - TV

Samsung kijkt via de 'Hulp op Afstand' service met u mee op uw Samsung Smart TV en stelt zo een diagnose van uw televisie. We helpen u voor softwarematige vragen en/of problemen, maar ook voor verder advies.

Wij helpen u op afstand bij o.a. de volgende zaken:

• Diagnose stellen van uw televisie.
  • Controle op software updates en het installeren van de
    laatste software.
  • Personaliseren van beeld- en geluidsinstellingen.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset
    naar de fabrieksinstellingen.
  • Beheer van de Smart Hub.

Hoe werkt Hulp op Afstand - TV?

1. Zet uw televisie aan en controleer of uw TV is verbonden met het internet.
  2. Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via 02 201 2418 (lokaal tarief) om een afspraak te maken voor een sessie op het moment dat u in de buurt van uw tv bent.
  3. Ga naar het menu Extern beheer in uw televisie.
    Bij 2015 tv’s (J modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2014 tv’s (H modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2013 tv’s (F modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2012 tv’s (EH en ES modellen): Ga via uw afstandsbediening naar Menu Ondersteuning. Selecteer 'Extern beheer'.
  4. Er verschijnt nu een pincode in beeld. Geef deze door aan de Samsung medewerker die u aan de lijn hebt. Hiermee geeft u de medewerker toestemming om met u mee te kijken op uw tv.
  5. Als de sessie start, verschijnt er rechtsboven in beeld een icoontje waaraan u kunt zien dat de Samsung medewerker op afstand verbinding heeft gemaakt met uw televisie.
  6. U kunt op ieder gewenst moment de sessie beëindigen via het menu van uw tv.
Close