Samsung service-punten

Wat kunnen wij voor u doen? Wat kunnen wij voor u doen? Wat kunnen wij voor u doen?

Bij een officieel Samsung service-punt word je altijd efficiënt en professioneel geholpen. In deze door Samsung geautoriseerde winkels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen en worden reparaties uitgevoerd onder de Samsung garantie voorwaarden. Reparaties zijn vaak klaar terwijl je wacht!

De verschillende service-punten:

Samsung Experience Store

Naast het uitvoeren van smartphone en tablet reparaties binnen- of buiten de garantietermijn, helpen we je ook met het startklaar maken van je nieuwe toestel. Het overzetten van data is geen probleem. Bovendien krijg je in de Store tips & tricks, waarmee je het maximale uit je nieuwe Samsung smartphone, tablet of smartwatch haalt.

Samsung Premium Support Centre

Iedereen met een Samsung smartphone, tablet of smartwatch kan er terecht voor ondersteuning of reparatie binnen- of buiten de garantietermijn. Bovendien krijg je er tips & tricks, waarmee je het maximale uit je Samsung smartphone, tablet of smartwatch haalt.

Samsung Quick Repair Shop

Dit zijn verschillende telecomwinkels met een service afdeling die door Samsung geautoriseerd zijn voor het uitvoeren van reparaties. Je kunt hier terecht met je Samsung smartphone of tablet.