Smart Switch

Samsung Smart Switch

Zet jouw gegevens over in een handomdraai.

Onze telefoons en tablets worden nog leuker/beter/interessanter door de foto’s, data en bestanden die jij er op zet. Dankzij Smart Switch zet jij alles wat je nodig hebt veilig en gemakkelijk over van je oude toestel naar je nieuwe Galaxy-toestel, zelfs indien je voorheen een iOS besturingssysteem had.

Kies de methode die voor jou het makkelijkst is: Transfer via wifi, Transfer via PC of Transfer via USB-kabel.

Gegevens probleemloos overdragen van het ene mobiele apparaat naar het andere (Smart Switch)

Samsung Smart Switch Mobile

Installeer de Smart Switch Mobile-app op jouw apparaat.
Je hoeft slechts een paar keer te tikken om gegevens over te dragen
tussen Galaxy-apparaten.

U hoeft slechts een paar keer te tikken om gegevens over te dragen tussen Galaxy-apparaten.

De app downloaden

Download Smart Switch Mobile van Galaxy Apps of Google Play.
Zoek 'Smart Switch' in de gewenste app-store.

Smart Switch installeren op BlackBerry®

※ De methoden voor het installeren van Smart Switch op BlackBerry® 7 OS en 10 OS zijn verschillend. Controleer het OS van jouw smartphone voordat je de installatie start.

1. Smart Switch installeren op BlackBerry® 7 OS

Open deze pagina van de browser van jouw BlackBerry® 7 Os-apparaat en tik op de knop “Download voor 7 OS” of voer het onderstaande adres in.

Wanneer het installatiebestand is gedownload van de browser, wordt Smart Switch automatisch geïnstalleerd.

1. 1 Stap
    Typ het downloadadres in de BlackBerry-webbrowser
  2. 2 Stap
    Tik op de knop Downloaden
  3. 3 Stap
    Smart Switch wordt gedownload

2. Smart Switch installeren op BlackBerry® 10 OS

※ Deze installatiemethode is alleen van toepassing op Windows-pc’s met Windows 7 of hoger.

Sluit uw BlackBerry® 10 Os-apparaat aan op een pc via een USB-kabel.

※ Het apparaatstuurprogramma van de BlackBerry® moet op de pc geïnstalleerd zijn.
※ Zorg dat het apparaat en de pc goed zijn aangesloten en door elkaar worden herkend.

Open deze pagina van de browser van de pc en klik op de knop “Download voor 10 OS” om het installatiebestand te downloaden.

1. Voer het gedownloade bestand “SmartSwitchInstaller.exe” uit.
  2.

1. Klik op de knop “Installatie starten” om het installeren van Smart Switch op jouw BlackBerry® 10 OS-apparaat te starten.

Gemakkelijk verbinden met één klik

Gemakkelijk verbinden met één klik

De Smart Switch Mobile maakt de gegevensoverdracht tussen Galaxy-apparaten kinderspel.
Plaats jouw apparaten dicht bij elkaar (op een afstand van minder dan 20 cm) en start de app op beide apparaten. Op het oude apparaat selecteert je vervolgens [Android-apparaat], [Start], [Verbinden].
Hiermee kunt je persoonlijke gegevens die je op jouw oude Galaxy-apparaat hebt opgeslagen, verzenden naar het nieuwe Galaxy-apparaat dat ermee verbonden is.

Ondersteuning voor verschillende functies

Ondersteuning voor verschillende functies

Je kunt jouw persoonlijke gegevens (contacten, planningen, berichten en memo's), multimediagegevens en andere types gegevens (alarmen, Wi-Fi-instellingen, recente geschiedenis enz.) verzenden.

Samsung Smart Switch

Back-up, herstel en synchronisatie van gegevens, evenals software-updates worden voortaan allemaal op één plek beheerd.
Geniet van de nieuwe Smart Switch. Dankzij de bijgewerkte menu's is het apparaat nu
nog gebruiksvriendelijker.

Back-up, herstel en synchronisatie van gegevens, evenals software-updates worden voortaan allemaal op één plek beheerd.
Snelle verbinding en gegevensoverdracht

Snelle verbinding en gegevensoverdracht

Voer Smart Switch uit op jouw computer en sluit jouw nieuwe Samsung-apparaat aan met een USB-kabel.
Smart Switch herkent de gegevens op jouw oude apparaat en begint ze te verplaatsen naar jouw nieuwe apparaat.

Eenvoudige back-up en herstel

Eenvoudige back-up en herstel

Probeer de nieuwe functies van Smart Switch voor back-up en herstel.
Met deze functies kunt je van al jouw gegevens tegelijk een back-up maken naar jouw computer en alle back-upgegevens gemakkelijk herstellen... en dat allemaal zonder gecompliceerde instellingen.

*De nieuwe functies voor back-up en herstel helpen je ook bij het probleemloos verplaatsen van jouw persoonlijke gegevens (contacten, planningen, memo's, berichten en belgeschiedenis), foto's, video's, alarmen, bladwijzers en diverse voorkeuren.

Gegevenssynchronisatie

Gegevenssynchronisatie

Met Windows Outlook of Mac Address Book en iCal kunt je jouw contacten en planning synchroniseren tussen jouw apparaten.
Deze slimme functie zorgt ervoor dat je jouw planning altijd en overal heel eenvoudig kunt beheren.

De apparaatsoftware bijwerken

De apparaatsoftware bijwerken

Met de computerversie van Smart Switch is het mogelijk jouw apparaat bij te werken naar de nieuwste software.
Jouw apparaat zal stabieler werken en beter presteren.

Systeemvereisten

Systeemvereisten

Windows

OS

Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8

CPU

Pentium 1,8 GHz of hoger (Intel Core i5 3,0 GHz of hoger (aanbevolen))

Minimale geheugengrootte (RAM)

1 GB (aanbevolen)

Vrije ruimte harde schijf

Minstens 200 MB (aanbevolen)

Schermresolutie

1 024 x 768 (600), (32-bits of hoger)

MAC

OS

Mac OS X 10.5 of later

CPU

1,8 GHz Intel of snellere processor

Minimale geheugengrootte (RAM)

1 GB of meer (aanbevolen)

Vrije ruimte harde schijf

Minstens 200 MB (aanbevolen)

Ondersteund apparaat

Android 4.1 JellyBean OS of hoger

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor vragen betreffende Smart Switch, kunt je de FAQ hieronder bezoeken.

Samsung hecht belang aan auteursrechten. Draag alleen inhoud over die jouw eigendom is of waarvoor je de machtiging hebt om ze over te dragen.

BlackBerry® is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van BlackBerry Limited, waarvoor de exclusieve rechten uitdrukkelijk zijn voorbehouden. Samsung Electronics is niet verwant met of wordt niet gesteund, gesponsord of anderszins gemachtigd door BlackBerry Limited.