Software Upgrade

Wat zijn de voordelen van een software-upgrade?

Met de nieuwste softwareversie bent u altijd verzekerd van:

1. Verbeterde prestaties en stabiliteit.
  2. Oplossingen voor eventuele problemen met bugs en fouten.
  3. Een besturingssysteemupgrade en de nieuwste functies.

Hoe kom ik aan de nieuwste softwareversie?

Optie 1. OTA (Over-The-Air) zonder kabel

Ga naar Instellingen > (Meer) > Over het toestel > Software-update > Controleren op updates

Voor de upgrade via OTA,

• Gebruik een stabiel wifi-netwerk om buitensporige datakosten te vermijden.
  • Zorg dat de batterij opgeladen is (minstens voor 50%) en dat er voldoende geheugen beschikbaar is in het toestel (ten minste 1 GB).
  • Verwijder de batterij niet tijdens het upgraden.
  • Gebruik geen 'rooted' toestel.

Optie 2. Via de computer met kabel

Installeer ‘Kies’ en start het op nadat u uw telefoon aangesloten heeft. Volg de instructies in het ‘Kies’-software-upgrademenu.

Ga naar Kies

Optie 3. In een van onze winkels

U kunt naar de Samsung Experience Stores (SES) gaan voor de Smart Service* met software-upgrades. Vraag een van de Samsung Experience Store-medewerkers naar de software-upgradeservice. U kunt volop gebruik maken van het Samsung-toestel, de accessoires en content gedurende de upgrade.

* De Smart Service is mogelijkerwijs niet in alle winkels beschikbaar afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Vraag en antwoord

V. Ik ben bang dat mijn persoonlijke gegevens, zoals mijn contactpersonen en foto's, verloren gaan bij de software-upgrade.
A. Alle gebruikersgegevens blijven bewaard bij de upgrade. Wij adviseren u echter een back-up van uw gegevens te maken vóór de upgrade.
V. Bij de draadloze software-upgrade via OTA, bleek ik een databundel nodig te hebben. Hoe zit het met de kosten?
A. Dit hangt af van het beleid van uw netwerkprovider. Wij adviseren u daarom gebruik te maken van een gratis wifi-netwerk.