Doorgaan naar inhoud

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Meer
Open Galaxy S5 Key Visual

De afbeelding laat een Samsung Notebook en gsm zien. U kunt de meest recente software versie downloaden voor uw gsm.

Houd uw mobiele telefoon
op een snelle en veilige
manier up-to-date

Upgrade naar de nieuwste software die voor uw
telefoon beschikbaar is en profiteer van verbeteringen op het gebied van snelheid, functionaliteit,
besturingssysteem upgrades en fouten die verholpen zijn.

Software-upgrade via Kies

Download de software zoals hieronder is aangegeven en installeer deze in de juiste volgorde

Stap 1

De afbeelding laat een installatie van de software via Kies zien.

Stap 2

De afbeelding laat Samsung Kies zien dat data van gsm naar computer overzet via de USB-connectie.

Stap 3

De afbeelding laat Samsung Kies zien dat het synchroniseren van de data tussen gsm en pc gemakkelijk maakt.

Tip

Voordat u de software van uw mobiele telefoon upgrade, adviseren wij u te controleren of aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

• - Besturingssysteem: Microsoft©Windows XP, Windows Vista™ of Windows 7
  • - USB-gegevenskabel voor de verbinding met de telefoon
  • - Internetverbinding