S Note

Logo

S Note

Beleef een geheel nieuwe pc-ervaring.
Nu kunt u uw mobiel toestel supersnel en gemakkelijk aansluiten op uw pc!

Deze afbeelding laat zien dat de opgeslagen S Note-content op uw smartphone weergegeven kan worden op uw pc met behulp van het  S Note-programma.

Beheer uw S Note-content op uw pc!

Moeiteloos door uw S Note-bestanden bladeren

Met behulp van S Note kunt u op efficiënte wijze uw notities op mobiele apparatuur en pc aanmaken, bewerken en beheren. U hoeft alleen maar in te loggen op uw Samsung-account of Evernote-account om waar dan ook toegang te hebben tot S Note. Als u uw mobiel toestel synchroniseert met uw pc, zijn al uw notitiebestanden onmiddellijk beschikbaar op uw pc, altijd en overal.

Deze afbeelding laat zien dat, als u inlogt op uw Samsung-account of Evernote-account, een bericht verschijnt om te laten weten dat de gesynchroniseerde S Note-content op uw smartphone weergegeven kan worden op uw pc.

De nieuwe S Note zorgt voor nog meer gemak

S Note bevat een aantal gebruikersvriendelijke functies die het verschil maken in vergelijking met andere apps voor notities. Zo geniet u van een eenvoudig bestandsbeheer met de mogelijkheid om mappen te maken en bestanden vanuit de app te kopiëren, te verplaatsen of te verwijderen. Het is ook mogelijk om notities op uw verschillende mobiele toestellen en pc te sycnchroniseren via uw Samsung- of Evernote-account. Ten slotte wordt het met de functies Bibliotheek, Favorieten en Tags van S Note gemakkelijk om uw notities terug te vinden, waar ze zich ook bevinden.

* Enkel beschikbaar bij de Note 3 en de volgende generatie van GALAXY Note.

Deze afbeelding toont met een pijl het tweerichtingsverkeer tussen de S Note-lijst op de smartphone en de S Note Viewer-lijst op de pc.

Tabbladondersteuning

Dankzij de tabbladen van S Note kunt u productiever en efficiënter doorheen uw notities bladeren. In de Tabbladweergave ziet u meerdere notities op hetzelfde scherm en kunt u gemakkelijk overschakelen tussen tabbladen en notities bewerken.

Op deze afbeelding ziet men dat S Note, geïnstalleerd op de laptop, in meerdere tabbladen beschikbaar is.

Ondersteuning van interactieve mediafuncties

Met S Note kunt u al uw dierbare herinneringen toevoegen aan uw notities. De nieuwe en geoptimaliseerde S Note ondersteunt YouTube en Voice Memo, zodat u nog meer plezier heeft van interactieve content. U hoeft alleen maar het YouTube-fimpje of de gesproken notitie in de notitie te selecteren en afspelen maar!

Deze afbeelding laat zien dat u niet alleen in S Note op uw smartphone kunt genieten YouTube- of Voice Memo-content, maar ook op uw pc met S Note.

Foto's en films

Met S Note voor de pc is het mogelijk om foto's en video's in de app zelf te bewerken. U kunt foto's of video's die op uw pc staan of die u met de camera van uw pc hebt gemaakt, rechtstreeks in uw notities invoegen.

Op deze afbeelding ziet men hoe een selfie wordt genomen met een S Note geïnstalleerd op de laptop en hoe die selfie in de notitie wordt ingevoegd.

Kaarten vastleggen en invoegen

Met S Note kunt u kaartgegevens direct in de app zoeken en vastleggen. U kunt het muiswieltje gebruiken om de grootte van uw selectie aan te passen voordat u een afbeelding van de kaart aan uw notities toevoegt.

Op deze afbeelding ziet met hoe naar kaartgegevens wordt gezocht en hoe ze in de notitie op S Note worden ingevoegd.

PC-systeemvereisten voor het gebruik van de S Note Viewer-software

System requirements to use S Note software
CPU Intel® Core™2 Duo of hoger
RAM 2 GB of meer
HDD 500 Mbytes beschikbare ruimte
OS Windows 7 / 8