Doorgaan naar inhoud

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Nuttige software voor printers

De banner laat twee Samsung notebooks zien die naast elkaar zijn geplaatst.

Vind nieuwe manieren om
uw printer te beheren

Ontdek methodes om efficiënter af te drukken,
te scannen en te faxen, de productiviteit
te verhogen en te besparen op tijd, energie
en kosten. Ontdek bovendien hoe u de perfecte
afdruk van uw foto maakt,en eenvoudig kunt
afdrukken vanaf al uw mobiele apparaten.

Easy Printer Manager

De afbeelding laat de Easy Priter Manager zien die een toegangspunt voor printerbeheer biedt.

Easy Color Manager (makkelijk kleurenbeheer)

Universal Scan Driver (universeel scannerstuurprogramma)

De afbeelding laat de universele scandriver zien die het u mogelijk maakt alle Samsung scanners te beheren, ongeacht het model, vanaf een enkel toegangspunt.

Easy Deployment Manager

De afbeelding laat de Easy Deployment Manager zien die het beheerders mogelijk maakt om van afstand device drivers te installeren op meerdere klantcomputers.

Scan Assistant

OCR (Optische tekenherkenning)

Network PC Fax

Set IP

AnyWeb Print

Mobile Print