SEK-3500U/XC

SEK-3500U UHD Evolution Kit

Upgrade uw 2013/2014 Smart TV De nieuwste Smart Hub Bestuur uw TV met Smart Interaction Uw TV sneller dan ooit
Kleur SILVER

Bereid u voor op de toekomst van UHD

Uw Samsung TV blijft volledig up-to-date dankzij de 2015 UHD Evolution Kit. Verbind de kit aan uw Samsung UHD TV uit 2013 of 2014 voor een upgrade naar de nieuwste hardware en software, zonder uw huidige TV te hoeven vervangen! Verbeteringen zijn onder andere de nieuwe HDMI standaard (2.0), HDCP 2.2, en VP9 en HEVC codecs. U bent hiermee klaar voor de verbindingen van de toekomst. Blijf modern met de nieuwe UHD Evolution Kit.

* De Kit is los verkrijgbaar en zal de features van smart TV's updaten en deels blijven updaten. Afhankelijk van het jaar van uw Evolution Kit, kunnen deze updates verschillen.
* Sommige apps of functies worden niet ondersteund door de Evolution Kit.
*Sommige features zijn gebaseerd op huidige functionaliteiten, zenders en verbindingsmogelijkheden.
*Product kan verschillen van de afbeelding.

SEK-3500U UHD HDMI HDCP

Upgrade uw TV met de nieuwste Samsung Smart TV technologie

De 2015 UHD Evolution Kit brengt u de nieuwste versie van de Smart Hub. De verbeterde interface maakt het gebruiken van de menu's leuker, sneller en gemakkelijker, waardoor de content waar u van houdt beter te vinden is. Bekijk uw laatst gebruikte apps en het laatst bekeken kanaal. U kunt zelfs browsen door alle beschikbare apps en speciale apps vinden die aan u worden aangeraden. Geniet van de makkelijkste Smart TV ervaring tot nog toe.

* De Kit is los verkrijgbaar en zal de features van smart TV's updaten en deels blijven updaten. Afhankelijk van het jaar van uw Evolution Kit, kunnen deze updates verschillen.
* Sommige apps of functies worden niet ondersteund door de Evolution Kit.
* Voice control is niet beschikbaar in elke taal, dialect of regio.
* Prestaties afhankelijk van taal, uitspraak, stem en achtergrondgeluid.
. * Beschikbare content via de Smart Hub kan verschillen per categorie, model, en regio.
* Product kan verschillen van de afbeelding.

SEK-3500U Smart Hub

Smart remote control voor makkelijke besturing

Wanneer u de 2015 UHD Evolution Kit aansluit, heeft u toegang tot Samsung's 2015 Smart UHD TV interface, waardoor uw TV sneller en makkelijker te gebruiken wordt dan ooit. Deze verbetering bevat enkele revolutionaire opties. De Smart Remote Control kan gebruikt worden om makkelijk te navigeren door te wijzen of door de vierpuntsdruktoetsen. Voice Control laat u in de afstandsbediening praten om uw TV te besturen, en verschillende hand- en vingerbewegingen worden gebruikt om het kanaal en de volume te veranderen, en om door het menu te browsen.

* Motion Control heeft TV camera nodig (apart verkocht)
* Prestaties hangen af van de helderheid van de gebruiksomgeving

Smart interaction controls for an easy-to-use Smart TV

Krachtige prestaties dankzij de Octa Core processor

Uw huidige processor wordt dankzij de 2015 UHD Evolution Kit omgezet tot een nieuwe Octa Core, die veel sneller is dan zijn voorgangers. Met nog meer snelheid is het de ultieme verbetering, die alle nieuwe en oude functies van uw Smart TV aankan. De extra kracht maakt uw entertainment-ervaring sneller en leuker. Minder wachten, meer genieten.

SEK-3500U Octa Core

Heb je een vraag?


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.