Review

Reviews

Productkaart Prijs Voorraad

Feature

Het nieuwe levensecht

Quantum Dot Display

De SUHD TV met Quantum Dot trekt zich niets aan van conventies, en brengt je kijkplezier op een hoger plan. Met het bereik van 1 miljard kleuren komt alles op dit scherm werkelijk tot leven. Adembenemende contrasten en doortekende details die je tot nu hebt moeten missen. Het scherm gaat lang mee en bevat geen cadmium - goed voor het milieu.

Helder, levendig beeld van de staart van een walvis op een Samsung SUHD TV-scherm.
Conventionele TV
Een conventioneel display met ondiep kleurenspectrum en kwalitatief slechte beelden van vissen
Quantum Dot kleuren
Een Quantum Dot display met breder kleurenspectrum en kwalitatief goede, heldere beelden van vissen

Quantum Dot kleuren

Sluit je ogen en stel je de mooiste kleurenscène ooit voor. Doe ze open en zie het in het echt - op de SUHD TV. De zo herkenbare Quantum Dot technologie toont de wereld zoals die eruit hoort te zien, met een 64 keer groter kleurenbereik dan een gewone TV.

Samsung TV met daarop een helder uitgelichte canyon met veel details (rechteraanzicht in perspectief).

HDR 1000

Als High Dynamic Range een piekhelderheid van 1000 nits produceert, zie je de details. Alle details. De finesses van de nacht, de lichte lagen van de dag. Alles uit de echte wereld zie je terug op een Quantum Dot scherm, in alle prachtige details.

Icoon

Peak Illuminator Ultimate

Peak Illuminator Ultimate zorgt voor een levendiger contrast- en helderheidsbereik. Waar je ook naar kijkt, alles wordt realistischer. Ongekend lichte, detailrijke beelden doordat de Direct Type LED BLU's van de SUHD TV in de lichte gedeeltes van het scherm hoger worden uitgestuurd voor een 2,5 keer zo hoge luminantie.

Icoon

Precision Black Pro

Samsungs KS9800 SUHD TV gebruikt Full Direct Dimming voor een levendigere, dramatischere kleurenweergave. En dat is echt iets anders dan de gebruikelijke Edge Dimming. Doordat er meer afzonderlijke schermgedeeltes kunnen worden gedimd, verbetert deze technologie het contrast door de lichtopbrangst te optimaliseren voor ultieme zwarten en zuivere witten, en dan hebben we het nog niet eens over de superieure definitie.

Al je appsen content bij elkaar

Smart Hub

Zet je TV aan en alles wat je nodig hebt staat al op het scherm. Films, games, live-programma's - je schakelt net zo makkelijk over als bij TV-stations. Zo eenvoudig is dat. En zo intuïtief. Moeten we er nog bij zeggen dat je voor dat alles maar één afstandsbediening nodig hebt?

Smart Hub gebruikersinterface met de naam Eden op Samsung TV-scherm.
Icon for smart hub
Smart Hub

Er valt zóveel te zien, en alles komt weer ergens anders vandaan. Maar dankzij de Smart Hub staat alles voortaan bij elkaar zodra je de TV aan doet. Van de ene bron naar de andere schakelen gaat moeiteloos, en TV-instellingen veranderen is kinderspel.

Icoon
Smart View

Zet de Smart View app op je smartphone en je PC, en je kan direct het materiaal dat hier ope staat naar je Samsung TV streamen. Foto's, video's, muziek, alles komt beter over op het grote scherm.

Icoon
Eén afstandsbediening

Al je apparaten regelen met je TV was nog niet eerder zó makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is One Remote. Voortaan bedien je ieder aangesloten apparaat met één hand.

Icoon voor
Auto Detection

Via een HDMI-kabel aangesloten apparaten worden automatisch herkend en met duidelijke iconen en namen op het scherm aangegeven. Om het nog handiger te maken doet Samsungs One Remote afstandsbediening het meteen, zonder allerlei instellingen vooraf.

* Voor de functie One Remote Control is een internetverbinding vereist. Mogelijk is de functie niet beschikbaar in sommige talen of regio's.
* De functies One Remote Control en Auto Detection worden mogelijk niet door alle apparaten ondersteund die zijn aangesloten op een Samsung Smart TV.

Curved TV

Overrompelende kijkbeleving

We weten allemaal dat het menselijk oog aangetrokken wordt door ronde vormen. Dit gaat ook zeker op voor de Samsung SUHD TV. En bij de rondingen van deze TV gaat het niet alleen om het uiterlijk. Ze hebben ook een duidelijke functie: ze trekken je als het ware de actie in, naar een kijkbelevenis zonder vervorming die ook nog eens rustig is voor je ogen.

Twee Curved TV's van Samsung met daarop een mooie foto van noorderlicht

Curved design

De zachte rondingen van de SUHD TV trekken de aandacht en geven je een prettig warm gevoel. Door de ronde vormen die we ook vaak in de natuur zien, en soms in de architectuur, is de SUHD TV ook mooi om te zien als hij uit staat.

Plat scherm Verschillende afstanden, afhankelijk van de hoek
Standaard TV-kijken
infographic over een platte TV geeft aan dat de kijkafstand niet steeds hetzelfde is, maar afhangt van de hoek Verder Verder
Curved scherm Onder iedere hoek dezelfde afstand
Bredere weergave
infographic over een Curved TV geeft aan dat de kijkafstand onder iedere hoek gelijk is, en het beeld er breder uit ziet

Overrompelende beleving

De Curved SUHD TV gaat een stap verder om je te verbinden met de inhoud van je scherm. Hij regelt de contrastniveaus gelijkmatig over het hele scherm voor een nog betere dieptewerking.

Rustiger voor de ogen

Probeer zelf hoeveel comfortabeler dit is dan kijken op een plat scherm! Bij een Curved TV bevindt ieder stukje van het scherm zich op gelijke afstand van je ogen, die daardoor minder vermoeid raken.

Mooi van alle kanten

Grenzeloos design

De SUHD TV is het resultaat van een doorlopende reis richting perfectie. Ieder stukje hardware is opnieuw bekeken om een TV te bouwen die echt een rol kan spelen bij de inrichting van je woonruimte - of hij nu aan staat of uit. Ook hebben we echt álles gedaan om een minimalistische omlijsting te creëren voor het scherm, zodat niets je afleidt van al het moois dat daarop te zien is.

Een foto van de T-standaard van Samsungs SUHD TV (achterzijde, onder schuine hoek)

360°° design

De SUHD TV is zo gemaakt dat hij er van alle kanten goed uit ziet. Want we begrijpen dat de TV een integraal onderdeel is van je interieur. We hebben het onnodige weggelaten en de details verfijnd, voor een mooi stukje design dat in iedere woonomgeving overtuigt.

Technische specs

Spec

etc.

Scores en reviews

Kijk je review goed na, en klik dan op Insturen om het te verzenden.

Om nog iets te veranderen, druk je op de knop Bewerken. Als je het review bij nader inzien niet wilt plaatsen, druk je op Annuleren. Nadat je een review hebt ingestuurd, kan het tot 72 uur duren voordat het op de site verschijnt. Hartelijk dank voor je feedback!

MOGELIJKHEDEN

PRESTATIES

DESIGN

WAARDE

Notificaties worden gestuurd naar

Door een review in te sturen, ga je akkoord met onze Voorwaarden

Scores en reviews

Mijn productscore

ALGEMENE BEOORDELING

MOGELIJKHEDEN

PRESTATIES

DESIGN

WAARDE

Ik beveel dit product aan

Voorbeeld: Dit product heeft geweldige mogelijkheden

Je review mag niet korter zijn dan 50 tekens.

Mijn productscore