Review

Reviews

Productkaart Prijs Voorraad

Feature

Ultra-High
Definition TV

De definitie van UHD 4K TV

Samsungs UHD TV zit propvol mogelijkheden voor een ongekende kijkbeleving qua kleur én resolutie. Deze TV is een en al oogstimulatie, met onder meer PurColor en HDR. Wat mag je dus verwachten? Om te beginnen een duidelijkere detailuitdrukking en levensechtere kleuren, ongeacht de helderheid van het omgevingslicht. Kijk zelf hoe TV tot leven komt!

Helder, levendig beeld van de staart van een walvis op een Samsung SUHD TV-scherm.
Conventionele TV
Uitleg PurColor m.b.v. balk met breder kleurenspectrum en heldere, lichte bloemenfoto
PurColour
Uitleg PurColor m.b.v. balk met breder kleurenspectrum en heldere, lichte bloemenfoto

PurColour

PurColor technologie brengt beelden precies tot leven zoals het in de natuur is bedoeld. De overvloed aan duidelijk gedefinieerde natuurlijke, realistische kleuren vormt een plezier voor het oog.

De ene helft van het beeld komt van een gewoon scherm, de andere van een UHD 4K scherm. Conventionele TV UHD 4K

UHD 4K

Met UHD 4K komen zelfs de fijnste details van je kijkmateriaal in beeld. Met 3840 x 2160 pixels op het scherm is iedere nuance helder en een plezier om naar te kijken. Een resolutie tot vier keer hoger dan Full HD TV zorgt voor een scherper, exacter beeld met een smetteloze, levensechte kleuruitdrukking.

Samsung UHD TV met daarop een helder uitgelicht landschap (rechteraanzicht in perspectief).

HDR

Misschien zeggen we niets nieuws, maar heb je enig idee hoeveel je tot nu toe zonder HDR hebt gemist? Met HDR mag je rekenen op veel meer details. Details die zonder HDR verborgen blijven in de donkerste en lichtsts gedeelten van het beeld. Alle beelden komen dichter bij de werkelijkheid dankzij HDR-technologie.

Icoon

UHD Upscaling

De Samsung UHD TV optimaliseert automatisch algemene contenttypes, zodat je altijd plezier hebt van een UHD-kijkniveau, onafhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Tijjdens een 4-staps opschaalproces worden de details verbeterd en wordt frame-ruis verwijderd. Het resultaat: een mooi heldere, zichtbaar betere beeldkwaliteit.

Icoon

UHD Dimming

De Samsung UHD TV bevat een snelle computer die onder meer wordt gebruikt voor softwarematige beeldverbetering. Het fysieke scherm is verdeeld in honderden zones die afzonderlijk worden geanalyseerd en geregeld voor optimale kleuren, lichtsterkte en scherpte. Het resultaat: exacte, scherpe beelden.

Al je appsen content bij elkaar

Smart Hub

Zet je TV aan en alles wat je nodig hebt staat al op het scherm. Films, games, live-programma's - je schakelt net zo makkelijk over als bij TV-stations. Zo eenvoudig is dat. En zo intuïtief. Moeten we er nog bij zeggen dat je voor dat alles maar één afstandsbediening nodig hebt?

Smart Hub gebruikersinterface met de naam Eden op Samsung TV-scherm.
Icoon voor Smart Hub
Smart Hub

Er valt zóveel te zien, en alles komt weer ergens anders vandaan. Maar dankzij de Smart Hub staat alles voortaan bij elkaar zodra je de TV aan doet. Van de ene bron naar de andere schakelen gaat moeiteloos, en TV-instellingen veranderen is kinderspel.

Icoon
Smart View

Zet de Smart View app op je smartphone en je PC, en je kan direct het materiaal dat hier ope staat naar je Samsung TV streamen. Foto's, video's, muziek, alles komt beter over op het grote scherm.

Icoon voor Games
Games

Of je nu een game-console hebt of niet, je beleeft veel plezier aan de games die je rechtstreeks op je Samsung TV kan spelen. Je hebt alleen een game-controller en een internetverbinding nodig om je favoriete games te spelen via het Game Panel van de Samsung Smart Hub.

* Om zonder console te kunnen gamen heb je een internetverbinding en de afzonderlijk verkrijgbare game-controller nodig.
* Het is mogelijk dat sommige applicaties en diensten niet in alle regio's en/of niet op alle modellen beschikbaar zijn. Zie de modelspecificaties voor details.
* Prestaties hangen mede af van het gebruikte thuisnetwerk.

Curved TV

Overrompelende kijkbeleving

We weten allemaal dat het menselijk oog aangetrokken wordt door ronde vormen. Dit gaat ook zeker op voor de Samsung UHD TV. En bij de rondingen van deze TV gaat het niet alleen om het uiterlijk. Ze hebben ook een duidelijke functie: ze trekken je als het ware de actie in, naar een kijkbelevenis zonder vervorming die ook nog eens rustig is voor je ogen.

Twee Curved TV's van Samsung met daarop een mooie landschapfoto

Curved design

De zachte rondingen van de UUHD TV trekken de aandacht en geven je een prettig warm gevoel. Door de ronde vormen die we ook vaak in de natuur zien, en soms in de architectuur, is de UHD TV ook mooi om te zien als hij uit staat.

Standaard TV-kijken
Plat scherm Verschillende afstanden, afhankelijk van de hoek
infographic over een platte TV geeft aan dat de kijkafstand niet steeds hetzelfde is, maar afhangt van de hoek Verder Verder
Bredere weergave
Curved scherm Onder iedere hoek dezelfde afstand
infographic over een Curved TV geeft aan dat de kijkafstand onder iedere hoek gelijk is, en het beeld er breder uit ziet

Overrompelende beleving

De Curved UHD TV gaat een stap verder om je te verbinden met de inhoud van je scherm. Hij regelt de contrastniveaus gelijkmatig over het hele scherm voor een nog betere dieptewerking.

Rustiger voor de ogen

Probeer zelf hoeveel comfortabeler dit is dan kijken op een plat scherm! Bij een Curved TV bevindt ieder stukje van het scherm zich op gelijke afstand van je ogen, die daardoor minder vermoeid raken.

Technische specs

Spec

Gevonden soundbars

  etc.

  Scores en reviews

  Kijk je review goed na, en klik dan op Insturen om het te verzenden.

  Om nog iets te veranderen, druk je op de knop Bewerken. Als je het review bij nader inzien niet wilt plaatsen, druk je op Annuleren. Nadat je een review hebt ingestuurd, kan het tot 72 uur duren voordat het op de site verschijnt. Hartelijk dank voor je feedback!

  MOGELIJKHEDEN

  PRESTATIES

  DESIGN

  WAARDE

  Notificaties worden gestuurd naar

  Door een review in te sturen, ga je akkoord met onze Voorwaarden

  Scores en reviews

  Mijn productscore

  ALGEMENE BEOORDELING

  MOGELIJKHEDEN

  PRESTATIES

  DESIGN

  WAARDE

  Ik beveel dit product aan

  Voorbeeld: Dit product heeft geweldige mogelijkheden

  Je review mag niet korter zijn dan 50 tekens.

  Mijn productscore