Review

Reviews

Productkaart Prijs Voorraad

Feature

Kies voor realistisch beeld

Active Crystal Color

Dieper beeld, meer details Samsung UHD TV met Active Crystal Color en HDR is geoptimaliseerd voor kijkplezier met hoge resolutie. Met het bereik van 1 miljard kleuren komt alles op dit scherm werkelijk tot leven. Mooie contrasten en goed doortekende details in donkere en lichte gedeeltes.

Heldere, levendige landschapfoto op een Samsung UHD-scherm. Heldere, levendige landschapfoto op een Samsung UHD-scherm.
De ene helft van het beeld komt van een gewoon scherm, de andere van een Active Crystal Color scherm.
Conventionele TV
Infographic met grafiek over conventioneel scherm Blauw Groen Rood
Active Crystal Color
Infographic met grafiek over Active Crystal Color scherm Blauw Groen Rood

Active Crystal Color

Samsungs geavanceerde kleurtechnologie staat garant voor een overvloedige kleurenexpressie die andere UHD TV's overtreft. Het kleurbereik van de UHD TV is 20% groter voor een ongekend natuurlijk beeld dat werkelijk tot leven komt en ook nog eens energie bespaart.

Samsung UHD TV met daarop een helder uitgelicht landschap (rechteraanzicht in perspectief). Samsung UHD TV met daarop een helder uitgelicht landschap (rechteraanzicht in perspectief).

HDR

Misschien zeggen we niets nieuws, maar heb je enig idee hoeveel je tot nu toe zonder HDR hebt gemist? Met HDR mag je rekenen op veel meer details. Details die zonder HDR verborgen blijven in de donkerste en lichtsts gedeelten van het beeld. Alle beelden komen dichter bij de werkelijkheid dankzij HDR-technologie.

Icoon

UHD Upscaling

De Samsung UHD TV optimaliseert automatisch algemene contenttypes, zodat je altijd plezier hebt van een UHD-kijkniveau, onafhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Tijjdens een 4-staps opschaalproces worden de details verbeterd en wordt frame-ruis verwijderd. Het resultaat: een mooi heldere, zichtbaar betere beeldkwaliteit.

Icoon

UHD Dimming

De Samsung UHD TV bevat een snelle computer die onder meer wordt gebruikt voor softwarematige beeldverbetering. Het fysieke scherm is verdeeld in honderden zones die afzonderlijk worden geanalyseerd en geregeld voor optimale kleuren, lichtsterkte en scherpte. Het resultaat: exacte, scherpe beelden.

Al je appsen content bij elkaar

Smart Hub

Zet je TV aan en alles wat je nodig hebt staat al op het scherm. Films, games, live-programma's - je schakelt net zo makkelijk over als bij TV-stations. Zo eenvoudig is dat. En zo intuïtief. Moeten we er nog bij zeggen dat je voor dat alles maar één afstandsbediening nodig hebt?

Smart Hub gebruikersinterface met de naam Eden op Samsung TV-scherm.
Icoon voor Smart Hub
Smart Hub

Er valt zóveel te zien, en alles komt weer ergens anders vandaan. Maar dankzij de Smart Hub staat alles voortaan bij elkaar zodra je de TV aan doet. Van de ene bron naar de andere schakelen gaat moeiteloos, en TV-instellingen veranderen is kinderspel.

Icoon
Smart View

Zet de Smart View app op je smartphone en je PC, en je kan direct het materiaal dat hier ope staat naar je Samsung TV streamen. Foto's, video's, muziek, alles komt beter over op het grote scherm.

Icoon
Eén afstandsbediening

Al je apparaten regelen met je TV was nog niet eerder zó makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is One Remote. Voortaan bedien je ieder aangesloten apparaat met één hand.

Icoon voor
Auto Detection

Via een HDMI-kabel aangesloten apparaten worden automatisch herkend en met duidelijke iconen en namen op het scherm aangegeven. Om het nog handiger te maken doet Samsungs One Remote afstandsbediening het meteen, zonder allerlei instellingen vooraf.

* Voor de functie One Remote Control is een internetverbinding vereist. Mogelijk is de functie niet beschikbaar in sommige talen of regio's.
* De functies One Remote Control en Auto Detection worden mogelijk niet door alle apparaten ondersteund die zijn aangesloten op een Samsung Smart TV.

Curved TV

Overrompelende kijkbeleving

We weten allemaal dat het menselijk oog aangetrokken wordt door ronde vormen. Dit gaat ook zeker op voor de Samsung UHD TV. En bij de rondingen van deze TV gaat het niet alleen om het uiterlijk. Ze hebben ook een duidelijke functie: ze trekken je als het ware de actie in, naar een kijkbelevenis zonder vervorming die ook nog eens rustig is voor je ogen.

Twee Curved TV's van Samsung met daarop een mooie landschapfoto Twee Curved TV's van Samsung met daarop een mooie landschapfoto

Curved design

De zachte rondingen van de UUHD TV trekken de aandacht en geven je een prettig warm gevoel. Door de ronde vormen die we ook vaak in de natuur zien, en soms in de architectuur, is de UHD TV ook mooi om te zien als hij uit staat.

Standaard TV-kijken
Plat scherm Verschillende afstanden, afhankelijk van de hoek
infographic over een platte TV geeft aan dat de kijkafstand niet steeds hetzelfde is, maar afhangt van de hoek Verder Verder
Bredere weergave
Curved scherm Onder iedere hoek dezelfde afstand
infographic over een Curved TV geeft aan dat de kijkafstand onder iedere hoek gelijk is, en het beeld er breder uit ziet

Overrompelende beleving

De Curved UHD TV gaat een stap verder om je te verbinden met de inhoud van je scherm. Hij regelt de contrastniveaus gelijkmatig over het hele scherm voor een nog betere dieptewerking.

Rustiger voor de ogen

Probeer zelf hoeveel comfortabeler dit is dan kijken op een plat scherm! Bij een Curved TV bevindt ieder stukje van het scherm zich op gelijke afstand van je ogen, die daardoor minder vermoeid raken.

Mooi van alle kanten

Ultraslank design

De UHD TV is het resultaat van een doorlopende zoektocht naar mooie design-kenmerken. Ieder stukje hardware is speciaal gemaakt voor een aantrekkelijke TV die echt een rol speelt bij de inrichting van je woonruimte - of hij nu aan staat of uit. Ultraslank en aantrekkelijk - deze TV maakt iedere omgeving waar hij staat een stukje mooier.

Close-up van standaard en omlijsting. Close-up van standaard en omlijsting.

360° design

De UHD TV is zo gemaakt dat hij er van alle kanten goed uit ziet. Want we begrijpen dat de TV een integraal onderdeel is van je interieur.

Ultraslank design

Geen overbodige fratsen! Slank en verfijnd, dat is het design van Samsungs UHD TV zeker. In deze aantrekkelijke slanke vormfactor zit alles wat je nodig hebt, en niets waaraan je geen behoefte hebt. Een feest om te (be)kijken!

Technische specs

Spec

Gevonden soundbars

  etc.

  Scores en reviews

  Kijk je review goed na, en klik dan op Insturen om het te verzenden.

  Om nog iets te veranderen, druk je op de knop Bewerken. Als je het review bij nader inzien niet wilt plaatsen, druk je op Annuleren. Nadat je een review hebt ingestuurd, kan het tot 72 uur duren voordat het op de site verschijnt. Hartelijk dank voor je feedback!

  MOGELIJKHEDEN

  PRESTATIES

  DESIGN

  WAARDE

  Notificaties worden gestuurd naar

  Door een review in te sturen, ga je akkoord met onze Voorwaarden

  Scores en reviews

  Mijn productscore

  ALGEMENE BEOORDELING

  MOGELIJKHEDEN

  PRESTATIES

  DESIGN

  WAARDE

  Ik beveel dit product aan

  Voorbeeld: Dit product heeft geweldige mogelijkheden

  Je review mag niet korter zijn dan 50 tekens.

  Mijn productscore