Het nieuwe
levensecht

Quantum Dot Display

1 miljard kleuren! Van een helderblauwe zee tot de vurige tinten van de ondergaande zon. Van de zwartste schaduwen tot de witste schaapjeswolken. Samsungs SUHD TV met Quantum Dot Color en HDR 1000 heeft een ongekend helder en gedetailleerd beeld.

Conventionele TV
SUHD TV
Interactief beeld. Beeld waarvan de ene helft uitstekend is, en de andere helft best wazig

Al je apps en content
bij elkaar

Smart Hub

Zit jij nog te rommelen met allerlei afstandsbedieningen en multimedia-apparaten? Dat is meteen voorbij met Samsungs Smart Hub! Live TV, films en games, je bent er met een druk op de knop, en alles werkt met dezelfde afstandsbediening. Het voelt zó natuurlijk aan dat je niet snapt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Iconen voor de verschillende soorten content op je TV.
  • Smart Hub
  • Eén afstandsbediening
  • Auto Detection
  • SMART
  • Games

Curved Design

Overrompelende kijkbeleving

Voel de aantrekkingskracht van de Samsung Curved TV. Het optimaal gevormde scherm is aanzienlijk minder vermoeiend voor de ogen en de automatische contrastregeling geeft het beeld veel meer diepte, zodat je er helemaal in opgaat.

Twee staande Curved TV's van Samsung. Een TV toont een amfitheater.

Mooi van alle kanten

Grenzeloos design

Je TV vormt het middelpunt van je woonomgeving. Daarom hebben al onze TV's een prachtig design, van welke kant je ze ook bekijkt - van het vrijwel randloze scherm tot de subtiele achterzijde zonder overbodige elementen. Ons 360° design voert minimalisme door tot het uiterste.

Twee Curved TV's van Samsung staan tegenover elkaar. Bij één ervan is het gestroomlijnde design van de achterzijde zichtbaar.
* NETFLIX-ABONNEMENT EN INTERNETVERBINDING VEREIST
* Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones ⓒ 2016 MARVEL & ABC Studios