Video bekijken

TV is beter dan ooit tevoren: de series zijn indrukwekkender, de plots zijn spannender en de videogames zijn realistischer. Al die prachtige content die iedereen samenkrijgt in één kamer verdient het beste wat Samsung kan bieden. Een gebogen UHD-tv met een prachtig design die deze werelden bij ons thuis brengt. Maar ook wij moeten het beste voorzien: betere snacks, een betere indeling van de woonkamer en een betere kijkhouding.

Verzameling snacks

BETERE TV-SNACKS

Wat is de ideale TV-avond voor u? Een groot scherm, niemand die u stoort, goed gezelschap en iets lekkers om te knabbelen? Is het de spanning van een bezoek aan de bioscoop, een concert of een stadion, maar dan met het comfort van thuis?

Sluit dus de gordijnen, grijp uw favoriete dekentje en maak het u gemakkelijk op de zetel. Vanavond kijken we TV en hier vindt u vier snelle en eenvoudige snackideetjes die perfect passen bij al wat u wil zien.

Elke TV-snack en elke snoeper verdient een betere TV.

Kom gevuld met roodgekleurde popcorn - BLOEDERIGE POPCORN

Griezelfilm

BLOEDERIGE POPCORN

Niet bang zijn, deze popcorn is lang niet zo bloederig als de film die u van achter dat kussen bekijkt. Nee, deze gruwelijke snack bestaat gewoon uit popcorn, toffee en rode kleurstof. Zin in een hapje?

Ingrediënten: 75 g voorgepofte popcorn, 75 g boter, 75 g poedersuiker, 1 à 2 eetlepels rode gelkleurstof voor levensmiddelen

Recept: Leg de popcorn op een blad met antiaanbaklaag. Smelt de boter en suiker op een zacht vuurtje in een pan tot alle kristallen verdwenen zijn en alles aandikt. Roer zoveel kleurstof in als u wilt om het perfecte bloedrood te krijgen. Giet de toffee over de popcorn en roer tot je een onregelmatig deklaagje krijgt. Laat rusten en giet dan in een kom. Smakelijk!

Bananen met chocolade en strooisel, op stokjes - BANANENLOLLIES IN CHOCOLADE

Reality-tv

BANANENLOLLIES IN CHOCOLADE

Voor de energieboost die nodig is voor al die drama's van reality-tv zijn deze bananen in chocola lekker en leuk. Bovendien zou u door de banaan bijna denken dat deze snack gezond is, wat perfect past bij die realityserie die u bekijkt.

Ingrediënten: 2 grote bananen, 150 g melkchocolade, 40 g strooisel, 6 lolliestokjes

Recept: Pel de bananen, snijd de uiteinden eraf en snij elke banaan in drie gelijke stukken met vlakke uiteinden. Smelt de chocolade en doop elke lolliestok in de chocolade. Duw vervolgens een stokje met chocolade errond in elke banaan. Zet een half uur in de koelkast, strooi het strooisel op een bord, smelt de chocolade indien nodig opnieuw en doop elke banaan in de chocolade, zodat hij helemaal bedekt is. Zet de bananen ondersteboven op het bord van het strooisel en zet in de koelkast tot het stijf is.

Verschillende fruitspiezen met yoghurtdip op een schotel - FRUITSPIEZEN MET GEDOOPT IN YOGHURT MET KRUIDENHONING

Soapseries

FRUITSPIEZEN MET GEDOOPT IN YOGHURT MET KRUIDENHONING

De zon gaat nooit onder in Erinsborough en Summer Bay. Tijd om het zonnetje in je tv-snacks te brengen met deze kleurrijke spiezen.

Ingrediënten: 1 kiwi, 1 banaan, 1 papaya, 4 aardbeien, 1 grote appel, 2 lange houten spiezen, 2 koffielepels limoensap, 100 g Griekse yoghurt, 1/4 gemengde kruiden, 1 eetlepel honing

Recept: Snijd de houten spiezen in twee. Schil het fruit, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes van 2,5 cm. Schuif elk stuk fruit over de spies. Meng de yoghurt en de gemengde kruiden in een kleine pot en doe de honing erop. Smakelijk!

Kom vol nacho's met gesmolten kaas - KAASNACHO'S

Voetbalwedstrijd

KAASNACHO'S

Open een zak nacho's, bedek ze met een laag eenvoudig te maken salsa, strooi er kaas over en bak tot het smelt. Dit is de perfecte snack om te knabbelen als u zich in het stadium wilt wanen.

Ingrediënten: 200 g tortillachips, 2 kerstomaatjes, 1/4 bruine ui, 1 teentje look, 5 schijfjes rode jalapenopeper, 1 eetlepel limoensap, 1 eetlepel verse koriander, 120 g mozzarella, een snuifje zout en peper

Recept: Plaats de chips in een kom die geschikt is voor de microgolfoven. Plaats de tomaten, de ui, de look, de jalapenopepers, het limoensap en de koriander in een blender en duw telkens kort tot ze fijngesneden zijn, maar nog geen puree zijn. Doe de salsa met een lepel over de tortillachips, leg de kaas erover en plaats 2,5 à 3,5 minuten in de microgolfoven tot de kaas is gesmolten.

 
Verzameling van vier verschillende indelingen voor de woonkamer

BETERE INDELING VAN DE WOONKAMER

Als u een nieuwe TV in huis haalt, moet u rekening houden met allerlei dingen. Ook dingen die u niet verwacht. De indeling van uw woonkamer, bijvoorbeeld.

Vroeger was de TV een meubel, nu is hij een designwerk dat op allerlei plaatsen kan worden geplaatst, waardoor uw woonkamer al even veelzijdig wordt als uw designinteresses.

Hier zijn wat suggesties voor de indeling van uw woonkamer wanneer u een nieuwe TV in uw woonkamer zet.

Een mooie woonkamer verdient een betere TV.

De TV is het focuspunt van de kamer

Scandinavisch minimalistisch

Uw TV is het middelpunt van belangstelling wanneer u een minimalistische stijl gebruikt.

Plaatsing van de TV: In een kamer met vrije ruimte op de muur.

Verlichting: Natuurlijk licht. Hangende gloeilampen/lampen.

Meubilair: Strakke lijnen, eenvoudige houten vormen of gestoffeerd met neutrale tonen.

Tip: de ideale afstand tussen het toestel en de zetel is 3 keer de grootte van het scherm (diagonaal gemeten). Een TV van 65 inch = de zetel op 195 inch afstand (ongeveer 5 meter).

TV aan de muur met fotokaders en andere wandversieringen errond

Modern eclectisch

Uw TV wordt een onderdeel van de decoratie, geïntegreerd in een basis van stukken uit verschillende tijdperiodes.

Plaatsing van de TV: Op een rek tussen foto's, beeldjes, boeken enz.

Verlichting: Lampen in verschillende vormen en groottes.

Meubilair: Meubilair van halfweg de 20ste eeuw gecombineerd met vintage-stukken.

Tip: houd de kaders en foto's in de buurt van uw tv zwart-wit om visuele afleidingen te beperken terwijl u uw favoriete series bekijkt.

TV aan de muur boven een haardvuur

Bioscoopsfeer

Uw TV heeft de rol van de bioscoop overgenomen met een stijl die warm en comfortabel is.

Plaatsing van de TV: Boven een opvallend stuk in de kamer, zoals een haardvuur.

Verlichting: Ingebouwde plafondverlichting met een dimmer voor een intiemere sfeer tijdens het kijken.

Meubilair: Lederen meubels waarop u heerlijk achterover kunt leunen.

Tip: zorg voor een ruime doorgang achter de zetel, zodat u gemakkelijk kunt bewegen en niemand u stoort tijdens het kijken.

TV op een standaard

Botanisch

Uw TV staat op een standaard, hoog en gemakkelijk verplaatsbaar. De kamerplanten en bloemenpatronen vullen de hoogte van de TV mooi aan.

Plaatsing van de TV: Op een standaard, omringd door hangende of grote planten.

Verlichting: Warm en sfeervol.

Meubilair: Tiki-/buitenstijl met een tropisch accent.

Tip: om de juiste hoogte van de standaard te bepalen, houdt u rekening met het oogniveau wanneer u zit, en minimaal 130 cm boven de grond.

 

BETERE TYPES VOOR TV-LIEFHEBBERS

TV-LIEFHEBBERS VERDIENEN EEN BETERE TV

Het nieuwe TV-seizoen gaat van start en met al die nieuwe mogelijkheden is het nuttig om te weten wat u zoekt in een nieuwe serie. Waarvan gaat uw hart sneller kloppen als u TV kijkt? Wat voor type TV-liefhebber bent u? En, misschien belangrijker nog, wat voor soort TV-liefhebbers moeten naast u zitten om uw nieuwe favoriete serie te ontdekken? Zorg altijd dat u op de juiste manier TV kijkt, en met de juiste mensen.

Welke TV-liefhebber bent u?

Pictogram met een hartsymbool in het midden van een oog

De oude romanticus

Pictogram met een hartsymbool in het midden van een oog

De oude romanticus

U wordt verliefd op uw series, en nog geen klein beetje. U bouwt al van bij het begin aan een relatie met de personages. U wordt halsoverkop verliefd en valt als een blok in de zetel. Die zetel die u waarschijnlijk niet verlaat tot u de hele serie hebt bekeken. En daarna hebt u spijt dat het gedaan is. Zoveel spijt.

Pictogram met een symbool van gekruiste vingers in het midden van een oog

Beste kijkpartner:

Weinig mensen begrijpen het enthousiasme en de band die u voelt met uw serie. Behalve een CLIFFWATCHER, die steeds het vervolg wil zien.

Pictogram met een mondsymbool in het midden van een oog

De prater

Pictogram met een mondsymbool in het midden van een oog

De prater

U doet altijd uw best om het einde te voorspellen. En dat kan alleen door de hele aflevering lang te praten. U moet elke dialoog analyseren en elk niet-uitgesproken woord herkennen. Dat kunt u het beste doen met anderen, maar u schaamt zich niet om het zelf uit te dokteren. Als u er bent, wordt elke serie voorzien van commentaar.

Pictogram met een hartsymbool in het midden van een oog

Beste kijkpartner:

U hebt iemand nodig die uw passie begrijpt en het niet erg vindt dat u elke scene bespreekt en voor de zoveelste keer opnieuw bespreekt. Dat kan alleen een OUDE ROMANTICUS.

Pictogram met een hersengolfsymbool in het midden van een oog

De verstand-op-nul-kijker

Pictogram met een hersengolfsymbool in het midden van een oog

De verstand-op-nul-kijker

U houdt van lachen. Hoe geestiger, hoe beter. Voor u is TV ontsnappen aan het dagelijkse leven. U wilt zich ontspannen en genieten van iets dat niet ingewikkeld is. U houdt van series waarbij u uw verstand op nul kunt zetten en uw glimlach breeduit kan zijn.

Pictogram met een hersengolfsymbool in het midden van een oog

Beste kijkpartner:

U houdt van series die niet ingewikkeld zijn, en dat is ook een eigenschap die u aantrekt in uw kijkpartner. Een andere verstand-op-nul-kijker en zijn gelach zijn uw ideale gezelschap.

Pictogram met een hersensymbool in het midden van een oog

De analist

Pictogram met een hersensymbool in het midden van een oog

De analist

U vindt het heerlijk om alles al van de eerste keer door te hebben. Intelligentie is de weg naar uw hart. Hoe slimmer de serie, hoe meer ze u aantrekt. Indrukwekkende plots en ingewikkelde gedachten achter dialogen, dat soort dingen zoekt u.

Pictogram met een mondsymbool in het midden van een oog

Beste kijkpartner:

Misschien praat u niet zoveel als de Prater, maar u waardeert het wel als iemand net zo graag wil begrijpen wat er aan de hand is als uzelf.

Pictogram met een symbool van gekruiste vingers in het midden van een oog

De Cliffwatcher

Pictogram met een symbool van gekruiste vingers in het midden van een oog

De Cliffwatcher

U zit graag op de rand van uw stoel. U zit graag met ingehouden adem te kijken en u voelt zich het best als u uw hart voelt kloppen door uw trui. U geniet ervan als een serie verrassend begint. En als een serie niet eindigt met een cliffhanger, is er niks aan.

Beste kijkpartner:

Niemand. U moet alleen zijn om naar uw series te kijken. Weinigen kunnen deze spanning aan. Bovendien wilt u geen seconde missen, dus een kijkpartner zou u alleen maar afleiden.

ERVAAR DE TV

ERVAAR DE TV

Nu u betere snacks, een betere indeling van uw woonkamer en betere kijkpartners hebt, moet uw TV ook beter zijn. Ontdek hier de gebogen UDH-TV van Samsung.

MEER ONTDEKKEN
Een gezin dat op verschillende manieren in een zetel zit

Betere zitplaatsen voor uw TV-serie

Iedereen heeft een favoriete zitplaats in huis, elk om zijn eigen redenen. Geen enkele zitplaats mag worden ondermijnd. Zolang u het scherm goed ziet, zijn alle plaatsen een mogelijkheid. Wat is de beste plaats in uw huis?

Ieders beste zitplaats verdient een betere TV.

Papa zit gespreid over de zetel

De spreider

De afstandsbediening ligt op een armlengte. Het eten wordt op verzoek bij u gezet. Uw familie zit veilig dicht bij u. En de benen liggen uiteraard omhoog.

Een perfect zicht op de TV.

Mama zit op de rand van de zetel

De rondhanger

Lekker dicht bij alles en iedereen in huis. Ziet er altijd uit alsof hij er toevallig zit en elk moment kan weggaan. Het dichtst bij de voordeur, de keuken en de anderen om zich in het gesprek te kunnen mengen.

Een perfect zicht op de TV.

Zoon zit op de vloer en leunt tegen de zetel

De half-om-halfer

Ligt op de vloer, maar leunt met zijn hoofd op de zetel voor een ontspannen nek. De snacks zijn vlakbij, maar hij moet er een beetje moeite voor doen, wat altijd goed is voor de fysiek.

Een perfect zicht op de TV.

Dochter zit ineengedoken in de hoek van de zetel

De nestelaar

Behaaglijk in de zetel genesteld, zo compact dat een kussentje dienst kan doen als deken. De nestelaar maakt ook een kuiltje voor de kom met popcorn. De hoek van de zetel wordt gebruikt als steun voor nek en rug.

Een perfect zicht op de TV.

Vriend zit op de zetel, op een smal plaatsje

De knijper

Het nauwste zitje in huis. Het dichtst bij de snacks. Past niet bij de energie in de kamer en de plaats van alle anderen.

Een perfect zicht op de TV.

 
Moeder zit op de zetel en houdt kussens vast; ze ziet er overstuur uit

BETER SCHEIDEN VAN JE SERIE

Scheiden doet lijden, vooral scheiden van je favoriete TV-serie. U brengt tijd door met uw programma. U praat erover, u doet er alles voor. En op een dag verdwijnt het, misschien wel voorgoed. Maar u hebt dit al eerder doorstaan. U weet dat u dit zult overleven en dat u het achter zich kunt laten.

Alle TV-liefdes verdienen een betere TV.

lees verder

1. Maak er komaf mee

Eerst leest u misschien pagina's vol citaten op Wikiquote of bekijkt u samengestelde video's van fans op YouTube. Dompel u kort nog één keer onder en hou er dan voorgoed mee op.

2. Stel geen vragen

Plotse scheidingen leiden tot heel wat vragen, zoals: ullen ze kinderen krijgen" of "Wat het maar een droom? WAS HET EIGENLIJK WEL ECHT?!?!?!" Deze vragen zullen door uw hoofd spoken. Hou ermee op. U zult het nooit weten."

3. Neem de tijd voor uw verdriet

Koop die gezinsverpakking chocoladekoekjes en die pot pindakaas. Leef dagenlang op beide, alleen met uw verdriet.

4. Herpak u

Zoals u kunt verlangen naar iemands aanraking (het maakt niet uit wie), zo zult u ook nieuwe casts willen leren kennen. Haal de TV in huis en hou u niet in. Vergeef uzelf als u moe en verward wakker wordt met de nachtelijke lus op het scherm. U hoeft zich niet schuldig te voelen.

5. Laat de hoop varen

Ik weet dat het uit is". Natuurlijk weet u dat. Maar net zoals u toevallige ontmoetingen plant nadat u werd gedumpt, laat u nu Google Alerts in de gaten houden of er nieuws is. Het is uit. Hoort u? UIT. Er komt geen kerstaflevering, geen jubileumuitzending. Er zijn misschien geruchten over een film, maar het zijn niet meer dan geruchten."

6. Wees dankbaar

Als u eenmaal hebt geaccepteerd dat het uit is, is het tijd om dankbaar te zijn. Een verklaring op Facebook is prima. Verwoord uw dankbaarheid en meld u af.

7. Nieuwe liefde

Proficiat, u hebt het achter zich gelaten. Trek uw mooiste outfit aan, poets uw tanden extra goed, ga gemakkelijk zitten en, helaas, schakel Netflix in. Zoek die nieuwe liefde.