TV

Overrompelende beleving

Het unieke ontwerp van Samsung Curved TV is niet alleen een prachtig staaltje techniek en design in de woonkamer. Het beeld omarmt je en geeft een natuurlijke dieptesensatie, zodat je het gevoel hebt midden in de actie te zitten. Het verbeterde contrast en de exactere kleuren vormen samen met Auto Depth Enhancer de ideale combinatie voor een dmeeslepend dieptegevoel. Je zit letterlijk in het centrum van de actie.

Contrastniveaus worden geoptimaliseerd
voor weergegeven objecten

Achtergrond
Middengrond
Beeld van 3 lagen met geoptimaliseerde contrasten
Voorgrond

Curved design

Naast het adembenemend mooie beeld herken je een Curved TV van Samsung direct aan de aantrekkelijke vormgeving. Aangezien de ideale curve afhankelijk is van schermgrootte en kijkafstand geeft Samsung de schermformaten van 49 inch en kleiner een sterkere curve. Het gebogen scherm lijkt bovendien groter dan het in werkelijkheid is. Bij hetzelfde schermformaat ervaar je op een Curved TV dus groter beeld dan op een vlak model.

Bovenaanzicht Curved TV van Samsung en perspectief van Samsung TV.

Rustiger voor de ogen

Samsung weet dat de meeste mensen dag in dag uit achter een beeldscherm zitten. Ons Curved design beschermt daadwerkelijk je ogen en reduceert de vermoeidheid die het gevolg kan zijn van langdurig kijken. Een Curved TV biedt een natuurlijke kijkervaring, omdat de vorm van de curve aansluit bij de bolling van het oog. Goed nieuws dus voor je ogen! Kijken is gewoon prettiger voor je ogen dan bij een plat scherm. En de optimale kromming levert natuurlijk ook een onvergelijkelijk mooi beeld op.

Een infographic met informatie over uniforme kijkafstand onder iedere hoek.
Uniforme kijkafstand
onder iedere hoek