Gear VR

SM-R322NZWALUX
Kleur WHITEWHITE
Prijs Adviesprijs €99,99

The item is in the cart.

Connectivity

Connectivity

96°

FOV

318

Gewicht (g)

Accelerometer,Gyro Sensor,Proximity Sensor

Sensors

Beleef het onmogelijke!

Zet de Gear VR op en je zit gelijk midden in een nieuwe ervaring. De Gear VR brengt je op plaatsen waar je normaal niet komt. Bezoek de planeet Mars, duik met haaien in de oceaan of loop door de wildernis. Je kunt zelfs op het podium staan naast Paul McCartney! Een Super AMOLED display en breed gezichtsveld maken het virtuele echt.

Gear VR SM-R322

De allerbeste VR ervaring met headtracking functie

Headtracking sensoren in de bril zorgen voor de optimale VR ervaring. De sensoren zorgen ervoor dat het beeld aansluit bij de bewegingen die je hoofd maakt, waardoor er nauwelijks vertraging is. Neem bijvoorbeeld plaats in de cockpit van een Airbus A320; zodra je je hoofd beweegt, beweegt het beeld met je mee. Het is alsof je écht daar bent. Misschien wel net zo spannend: Rijd in een Lamborghini of bekijk de aarde vanuit de ruimte!

Gear VR

Fan van Netflix?

Deze bioscoop heeft geen slechte plekken – het brede scherm is helemaal van jou! Kijk naar je favoriete Netflix series of ontdek de 360 graden filmpjes op Facebook en YouTube. Je beleeft de Gear VR het beste met 360 graden video’s. Onze eigen Oculus omgeving biedt daarnaast diverse apps, ervaringen en games.

Content

Aan de slag

De Gear VR werkt naadloos samen met de Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ en Galaxy S7, S7 edge. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon in de Gear VR plaatsen en je bevindt je direct in een andere wereld.

SM-R322N compatibel met Galaxy S6

Licht, comfortabel en draadloos

Een comfortabel headset is een must. Daarom is de Gear VR heel licht (318 gram). Ook heeft hij een nieuw ergonomisch design en een verbeterd touchpad. Dankzij het brede interface zit de bril comfortabel om je hoofd. Plus: volledig draadloos. Je kunt je dus helemaal vrij bewegen. Wel zo fijn.

Gear VR
  • 96° FOV
  • 318 Gewicht (g)
  • Accelerometer,Gyro Sensor,Proximity Sensor Sensors
  • 92.6 x 201.9 x 116.4 mm Afmetingen (HxWxD, mm)

Heb ik garantie als ik mijn Samsung apparaat in het buitenland heb gekocht?

Heb ik garantie als ik mijn Samsung apparaat in het buitenland heb gekocht?bekijk het antwoord

Hoe koppel ik mijn Samsung Gear 360 met mijn smartphone en Samsung Gear VR?

Hoe koppel ik mijn Samsung Gear 360 met mijn smartphone en Samsung Gear VR?bekijk het antwoord

Vergelijken

Netwerkband: De bandbreedte die door het toestel wordt ondersteund kan variëren afhankelijk van de regio en provider.