Draai je apparaat.

Welcome
to the
new home_

Goodbye
offline
Hello
online
Goodbye
doing
Hello
thinking
Goodbye
boring
Hello
inspiring

Welcome to the new home

Tijden veranderen en de spullen om ons heen worden steeds efficiënter, energiezuiniger en vooral veel slimmer. Ook in het huishouden. Zo bedien je met je smartphone van afstand je wasmachine en maken robotstofzuigers huizen schoon zonder dat je hier naar om hoeft te kijken. En dit is nog maar het begin! Nu het huishouden efficiënter en slimmer georganiseerd is, houd je meer tijd over voor andere, leuke activiteiten.

Wasmachines_
Maak kennis met het nieuwe wassen

Say hello to the future of washing machines

De was is geen tijdrovende taak meer. Met onze slimme wasmachines wordt wassen makkelijker, efficiënter en energiezuiniger dan ooit. Door de nieuwste deur, genaamd AddWash kun je ook nog vuile was toevoegen als de was al draait. Op je smartphone krijg je een melding wanneer je de was nog toe kunt voegen. Ook huidige technologieën zijn verder ontwikkeld, met Speed Wash en onze EcoBubble-technologie wordt de was op een milieuvriendelijke manier zelfs met koud water in minder dan een uur schoon.

Bekijk alle wasmachines

Koelkasten_
Maak kennis met het nieuwe koelen

Say hello to the future of refrigerators

Altijd een goed overzicht over de inhoud van je koelkast? Met een Smart Space-koelkast wordt het vinden van je etenswaren een koud kunstje. Dankzij de slimme SpaceMax-techniek heb je namelijk tot wel 30% meer ruimte. Iets wat je alleen ziet van binnen, maar niet van buiten. En door ons uitgekiende koelingssysteem blijven je ingrediënten verser en behouden ze hun smaak en voedingswaarde.

Bekijk alle koelkasten

Stofzuigers_
Maak kennis met het nieuwe stofzuigen

Say hello to the future of vacuum cleaners

Onze stofzuigers zijn extreem krachtig en zakloos, en dankzij Motion Sync flexibeler en soepeler dan ooit. De gevoelige stofsensor laat je weten wanneer je huis schoon is. Echt geen zin om te stofzuigen? Maak dan kennis met onze Powerbot; hij houdt elk huishouden schoon en je hoeft er niet naar om te kijken. Dankzij de draaibare body en grote holle wielen beweegt de stofzuiger moeiteloos met je mee zonder constant tegen meubels te botsen.

Bekijk alle stofzuigers

Microgolfovens_
Maak kennis met het nieuwe koken

Say hello to the future of combi ovens

Onnodig wachten is geen issue meer. Kook sneller en gemakkelijker dankzij HotBlast: de techniek waarmee je je eten sneller bereidt. Krachtige hete lucht wordt van verschillende kanten op het eten geblazen, waardoor het heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen wordt. En tot wel 50% sneller dan normaal!

Bekijk alle microgolfovens

Discover

Welcome to the new home

Discover wasvoorschriften

Check jij weleens de wasvoorschriften in je kleding voordat je gaat wassen? Of is dat abracadabra voor je?

Lees meer
9 Tips om het meeste uit je koelkast te halen

9x Hoe de lastigste stoffen en vlekken toch goed uit de was komen

Leuk zo'n zijden jurkje, maar moet je daar echt voor naar de stomerij als er een vlek op zit?

Lees meer
Easy living: nooit meer (zelf) stofzuigen

Wordt jouw nieuwe koelkast een slimme koelkast?

Een koelkast is al lang geen kast meer die koelt. Niet alleen, tenminste. Nee, een koelkast in het huishouden van nu is een mooie én slimme hulp in de huishouding.

Lees meer
Chefkok Ron Blaauw deelt zijn tips waarmee jij de sterren van de hemel kookt

Robotstofzuiger vooroordelen

Al jaren dromen mensen van robots die het lastige huishoudwerk kunnen overnemen. Dit is nu gedeeltelijk werkelijkheid geworden.

Lees meer