Samsung GALAXY Note


Benefits

Do it now! It's galaxy note. More creativity & productivity. Extra powerful performance.

Multi Screen: Echt multitasken op het handzame 10.1” touchscreen

Twee dingen tegelijkertijd doen, net zoals op een computer?
Dat kan met de Samsung Galaxy Note 10.1. Stel je bent een gedownloade film aan het bekijken en je wilt meer weten over de acteur.
Of je hebt een leuk restaurant gezien dat je wilt onthouden. Open dan met een simpele druk op de ‘Multi Screen’-knop internet of S Note. Je hoeft de film niet te pauzeren om op internet te surfen of een notitie te maken. En wil je een foto van het restaurant bij de notitie zetten? Dan hoef je die alleen maar te selecteren en te slepen naar S Note, zonder de webpagina te sluiten.

De S Pen: Voelt als een echte pen, voor een natuurlijke schrijfervaring

Een mooi staaltje touch engineering voor digitaal schrijven. De nauwkeurige en veelzijdige S Pen is ideaal voor al je aantekeningen, schetsen en andere handelingen.

S Note: Publiceer unieke documenten

Met S Note wordt het maken van aantekeningen, schrijven van dagboeken en schetsen van ideeën zeer eenvoudig. De makkelijke en handige templates zijn ideaal om unieke en mooie documenten mee te publiceren of te delen.
* Kies een van de templates: Notitie/Idee/Vergadering/Tijdschrift/Dagboek/Recept/Reize

Shape Match

Jouw handgetekende cirkels, driehoeken en vierkanten zien transformeren? Selecteer Shape Match. Deze functie corrigeert lijnen en vormen automatisch en verandert jouw schetsen in strak georganiseerde figuren.

Formula Match

Formula Match zet je handgeschreven wiskundige formules automatisch om in makkelijk te lezen en perfecte vergelijkingen.

Adobe® Photoshop® Touch : Beste creaties van eigen hand

Met deze voorgeïnstalleerde tool kun je eigen foto’s of internetafbeeldingen combineren, tekst toevoegen en inventieve visuele effecten aanbrengen, zoals layers, transparantie, touch-ups en filters.

Extra Powerful Performance

Snel en krachtig

De snelle en krachtige 1.4GHz Quad Core Processor levert optimale prestaties voor een moeiteloze en prettige mobiele ervaring. Van navigatie tot surfen op het web, alles wordt sneller en makkelijker. En of je nu op reis bent of onderweg, je kunt probleemloos genieten van multimedia. Dankzij de sterke batterij en het lage stroomverbruik hoef je de tablet maar zelden op te laden.

HSPA+ 21 & Wi-Fi Channel Bonding

Geniet van mobiele multimedia zonder beperking of vertraging. Met een indrukwekkende snelheid download je binnen no-time je bestanden. HSDPA+ is zelfs drie keer zo snel en verkort je wachttijd dus met tweederde. Zo kun je nog sneller met je multimedia aan de slag. Wi-Fi Channel Bonding maakt gebruik van twee gebundelde kanalen, in plaats van één, waardoor je draadloze verbinding dubbel zo snel wordt. Voor web-based content, gedownloade films, muziek en games hoef je nu maar half zo lang te wachten. Minder wachten, meer genieten - zo simpel is het.

MicroSD-slot

De Galaxy Note 10.1 is uitgerust met 16GB intern geheugen. Indien dit niet voldoende is om al je favoriete content op te slaan, maak dan gebruik van een MicroSD-kaart (tot maximaal 64GB per kaart). Op deze manier kun je ook eenvoudig je content afspelen op meerdere toestellen.

Dropbox: 2 jaar gratis 50GB Cloud Storage

Dropbox is standaard geïnstalleerd voor gratis en makkelijke filehosting en synchronisatie van al je foto’s, documenten en video’s. Upload je foto’s en video’s automatisch, bewerk ze en deel ze eenvoudig met anderen.

AllShare Cast

De AllShare Cast functie koppelt draadloos, door middel van Wi-Fi Direct, je tablet aan je TV. Zo kun je foto’s en video’s van je tablet op groot scherm beleven.
Ideaal voor gamers. Want zodra de game wordt weergegeven, kun je de tablet gebruiken als controller.

S Planner

Gemakkelijk je agenda beheren.

De beste multimedia-ervaring op een groot scherm

1080p Full HD Playback op een groot scherm staat garant voor intens kijkplezier. Of je nu kijkt naar gedownloade films, de laatste internetsensatie op YouTube of een livestream, je ziet alles in haarscherp en kristalhelder high definition. Met de multicodec kun je bestanden voor alle platforms afspelen, zodat je nooit meer last hebt van downloads die niet bij je toestel passen. Dit is de ultieme mobiele ervaring.


  • youtube
  • twitter
  • facebook

Facebook Vind ik leuk