Support Model

A3 Imprimante Multifonction couleur SL-X7400LX

Modifier le modèle de produit
  • No data

Comment trouver mon numéro de modèle ?

Besoin d'aide pour trouver le numéro de modèle de votre produit ? Sélectionnez votre produit dans les menus ci-dessous et nous vous indiquerons où trouver le numéro de modèle de votre produit.

• TYPE

-
  • SOUS-TYPE

-
  • CATÉGORIE

-
Fermer

Meilleures solutions

TÉLÉCHARGEMENT DE MANUELS

Manuels, téléchargements,
spécifications et enregistrement des appareils

()

Comment trouver mon numéro de modèle ?

Besoin d'aide pour trouver le numéro de modèle de votre produit ? Sélectionnez votre produit dans les menus ci-dessous et nous vous indiquerons où trouver le numéro de modèle de votre produit.

• TYPE

-
  • SOUS-TYPE

-
  • CATÉGORIE

-
Fermer
  • Informations générales
    • Functions Standard

Print, Copy, Scan

• Processeur

1.5 GHz (Quad-Core)

• Panneau de commande

10.1" Color Touch Screen Panel (Pivoting)

• Mémoire (Standard)

6 GB (2 GB for Android OS)

• Memory (Maximum)

6 GB (2 GB for Android OS)

• Hard Disk Drive

320 GB (User Available Space : 279 GB)

• Interface (Standard)

USB 3.0 Device, USB 3.0 Host x 3, Ethernet 10/100/1000 Base TX

• Interface (Optional)

IEEE 802.11 b/g/n (NFC Active Type), IEEE 802.11 b/g/n/ac (NFC Active Type, BLE)

• Power Requirements

AC 220 - 240 V, 50 / 60 Hz, AC 110 - 127 V, 50 / 60 Hz (Not dual voltage, power supply varies by country)

• Consommation électrique (on mode)

1300 W (Printing), 1300 W (Copying), 60 W (Ready), 2 W (Sleep), 2.1 kWh (TEC)

• Niveau Sonore

Less than 54dBA (Printing), Less than 58dBA (Copying), Less than 30 dBA (Ready)

• Dimensions (L x P x H)

585 x 670 x 883.7 mm (23" x 26.4" x 34.8")

• Poids

Set Only : 100.2 kg (220.9 lb)Set with Supplies : 109 kg (240.3 lb)

• Max. Cycle d'utilisation mensuel

200,000 pages

• Recommended Monthly Print Volume

20,000 - 40,000 pages

• Sécurité réseau

SSL/TLS, IPv6, IPSec, SNMPv3, IEEE 802.1x, Kerberos, SMB, LDAP, Protocol&Port Management, IP/MAC Filtering, HDD Overwrite, HDD Encryption, Common Criteria Certification (ISO 15408), Audit Log, Access Control, Trusted Platform Module

• Impression
    • Vitesse (mono)

Up to 40 ppm in A4 / Letter

• Vitesse (couleur)

Up to 40 ppm in A4 / Letter

• Vitesse d'impression de la première page (mono)

As fast as 8.0 sec

• Vitesse d'impression de la première page (couleur)

As fast as 9.9 sec

• Définition

Up to 1,200 x 1,200 dpi

• Emulation

PCL5, PCL6, PS3, PDF V1.7, XPS

• Duplex Print

Built-in

• Système d'exploitation

Windows : XP (32/64 bit), 2003 Server (32/64 bit), Vista (32/64 bit), 2008 Server (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit), 2008 Server R2 (64 bit), Windows 8 (32/64 bit), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows Server 2012 (64 bit), Windows Server 2012 R2 (64 bit), Windows 10 (32/64 bit), Linux : RedHat Enterprise Linux 5, 6, Fedora 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, OpenSuSE 11.2, 11.3, 11.4, 12.1, 12.2, 12.3, 13.1, Ubuntu 10.04, 11.04, 11.10, 12.04, 12.10, 13.04, 13.10, 14.04, SuSE Linux Enterprise Desktop 10, 11, Debian 6, 7, Mint 13, 14, 15, 16, Unix : Sun Solaris 9, 10, 11 (x86, SPARC), HP-UX 11.0, 11i v1, 11i v2, 11i v3 (PA-RISC, Itanium), IBM AIX 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 6.1, 7.1 (PowerPC), Mac : OS 10.5 - 10.11

• Direct Print Support

JPEG, PDF, PRN, TIFF, XPS

• Print Features

WSD Print, Proof Print, Secure Print, Stored Print, Booklet Print, N-up, Cover Page Print, Barcode Print, Eco Print, Skip Blank Pages, Banner page by OS, Poster Print, Watermark, Glossy Print, Tray Priority Settings, Auto Tray Switching, Tray Protection, Tray Lock, Direct Print from USB, Secure PDF Print, Insert Page, Except Page

• Protocoles réseau

TCP/IPv4, IPv6, DHCP, BOOTP, AutoIP, DNS, DDNS, WINS, Standard TCP/IP, LPR/LPD, IPP, ThinPrint, Google Cloud Print, AirPrint, WSD print, FTP print, HTTP, SNMP (v1/2c/3), Telnet, SLP, Bonjour, UPnP (SSDP), WSD Discovery, SMTP, FTP, I-Fax (T.37), LDAP, SMB, Kerberos

• Copie
    • Vitesse (mono)

Up to 40 cpm in A4 / Letter

• Vitesse (couleur)

Up to 40 cpm in A4 / Letter

• Vitesse d'impression de la première page (mono)

As fast as 4.2 sec

• Vitesse d'impression de la première page (couleur)

As fast as 6.1 sec

• Définition

Up to 600 x 600 dpi

• Réduction / agrandissement

25 - 400 %

• Copies multiples

9,999 pages

• Duplex Copy

Built-in

• Caractéristiques de copie

ID Copy, N-Up, Booklet, Image Repeat, Auto Fit, Book Copy, Poster Copy, Watermark, Overlay, Stamp, Covers, Build Job, Preview, Edge Erase, Image Shift, Image Adjustment, Background Adjustment, Program Ahead, Proof Copy, Mixed Size Original, Hard Copy Security, Transparency, Copy to Edge

• Scan
    • Vitesse (mono)

Simplex 80 ipm (300 dpi), Duplex 160 ipm (300 dpi)

• Vitesse (couleur)

Simplex 80 ipm (300 dpi), Duplex 160 ipm (300 dpi)

• Compatibilité

Windows : TWAINMac : TWAIN, ICDMLinux : SANE

• Method

Color CCD

• Résolution (améliorée)

Up to 600 x 600 dpi

• Résolution (améliorée)

Up to 4,800 x 4,800 dpi

• Scan Destinations

Email, FTP, SMB, BOX, USB, WSD, PC, I-Fax

• Scan Document Weight

42 - 163 g/㎡

• Gestion du papier
    • Capacité d'entrée (cassette)

520-sheet Tray x 2

• Capacité d'entrée (Maximum)

6,140 sheets (Standard 1,140 sheets + Optional 2,000-sheet High Capacity Feeder - Bottom + Optional 3,000-sheet High Capacity Feeder - Side)

• Capacité d'entrée (Bac multiformat)

100 sheets

• Type de supports (Cassette)

Plain, Thin, Bond, Hole Punched, Pre-Printed, Recycled, Thin CardStock, Thick CardStock, Heavy Cardstock, Extra Heavy Cardstock 1, Letterhead, Thick, Cotton, Colored, Archive, Thin Glossy, Thick Glossy, Heavy Glossy, Heavy weight, Extra Heavy weight1,2,3, Label, Transparency, Envelope(Casette1 Only), Thick Envelope(Cassette1 Only)

• Type de supports (Bac multiformat)

Plain, Thin, Bond, Hole Punched, Pre-Printed, Recycled, Thin CardStock, Thick CardStock, Heavy Cardstock, Extra Heavy Cardstock 1,2, Letterhead, Thick, Cotton, Colored, Archive, Thin Glossy, Thick Glossy, Heavy Glossy, Heavy weight, Extra Heavy weight1,2,3,4, Envelope, Thick Envelope,Transparency, Label

• Taille des supports (Cassette)

Cassette 1 : B4, A4, B5 (JIS), B5 (ISO), A5, B6, A6, Legal, Letter, Executive, Statement, 8K, 16K, Oficio, Folio, Envelope Monarch, Envelope DL, Envelope C4, Envelope C5, Envelope C6, Envelope No. 10, Envelope No. 9, Custom (98 x 139.7 mm - 297 x 390 mm (3.9" x 5.5" - 11.7" x 15.4")) Cassette 2 : SRA3, A3, B4, A4, B5 (JIS), B5 (ISO), A5, B6, A6, Tabloid extra, Ledger, Legal, Letter, Executive, Statement, Oficio, Folio, 8K, 16K, Custom (139.7 x 182 mm - 320 x 457 mm (5.5" x 7.2" - 12.6" x 18"))

• Taille des supports (Bac multiformat)

SRA3, A3, B4, A4, B5 (JIS), B5 (ISO), A5, B6, A6, Tabloid extra, Ledger, Legal, Letter, Executive, Statement, Oficio, Folio, 8K, 16K, Envelope Monarch, Envelope DL, Envelope C4, Envelope C5, Envelope C6, Envelope No. 10, Envelope No. 9, Postcard 4x6, Custom (98 x 139.7mm - 320 x 1200mm (3.9" x 5.5" - 12.6" x 47.2"))

• Médias poids (cassette)

60 - 300 g/㎡

• Médias poids (Bac multiformat)

60 - 325 g/㎡

• Type de ADF

DSDF

• Capacité ADF de documents

100 sheets

• Output Capacity

500 sheets

• Consommables
    • Toner (Noir)

CLT-K806S (45,000 pages) *Estimated Yield at 5% Coverage

• Toner (Couleur)

Yellow Toner : CLT-Y806S (30,000 pages), Magenta Toner : CLT-M806S (30,000 pages), Cyan Toner : CLT-C806S (30,000 pages) *Estimated Yield at 5% Coverage

• Option

Cabinet Stand, Dual Cassette Feeder, High Capacity Feeder - Bottom, High Capacity Feeder - Side, Job Separator, Inner Finisher, High Volume Finisher, Booklet Finisher, 2/3-hole Punch Kit, 2/4-hole Punch Kit, Swedish Punch Kit, Fax Kit, Dual Fax Kit, Foreign Device Interface Kit, Additional LAN Kit, Wireless LAN/NFC Kit, Wireless LAN/NFC/BLE Kit, Cassette Locking Kit, Multi-Purpose Table, Working Table

LOGICIELS UTILES

Accédez à des informations utiles à l'aide de ce lien.

Guide interactif ICON

GUIDE INTERACTIF

Démonstration interactive qui vous guide à travers les fonctionnalités de votre appareil

Produits connexes

Modèles connexes et accessoires recommandés