Recyklujte baterie odpovědně

• Cílem evropské směrnice o bateriích a akumulátorech je minimalizovat dopad baterií na životní prostředí a podporovat opětovné využití materiálů, které obsahují. Ve Spojeném království byly předpisy o recyklaci baterií a akumulátorů (dobíjecích baterií) zavedeny v roce 2009. Cílem předpisů o odpadních bateriích je významně zvýšit sběr a recyklaci použitých přenosných baterií ve Spojeném království z 3 % v roce 2007 na 25 % do roku 2012 a dále nejméně na 45 % v roce 2016.

• Symbol baterie na výrobku nebo na jeho obalu označuje, že výrobek nesmí být likvidován spolu s běžným domovním odpadem. Místo toho je odpovědností spotřebitele odkládat odpadní baterie na určeném sběrném místě, aby mohly být recyklovány. Tříděný sběr a recyklace baterií v době likvidace pomáhají chránit přírodní zdroje a zajišťují, že baterie budou recyklovány způsobem, který chrání lidské zdraví a životní prostředí. Úplný seznam recyklačních center baterií lze získat na adrese: www.recyclemore.co.uk

• Všechny produkty společnosti Samsung, na které se vztahuje směrnice o bateriích, splňují požadavky na baterie a akumulátory platné ve Spojeném království. V souladu s vnitrostátními právními předpisy je společnost SAMSUNG Electronics (UK) Ltd členem schváleného programu výrobců baterií. V rámci tohoto programu probíhá sběr, zpracování a likvidace baterií jménem společnosti Samsung.

Zavření okna vrstvy

STB-E7900

Vlastnosti

• Zvyšte inteligenci svého televizoru!

Vychutnávejte si dva kanály na obrazovce současně

Využívejte svou obrazovku efektivněji pomocí funkce obrazu v obraze. Používání této skvělé funkce k provádění více činností současně je možné díky duálnímu přijímači. Duální přijímač umožňuje sledovat na jednom televizoru dva kanály současně. Můžete také procházet web a zároveň na stejné obrazovce sledovat svůj oblíbený televizní pořad. Vychutnávejte si flexibilnější možnosti při sledování obsahu.

Sledujte televizi na svém inteligentním telefonu nebo tabletu

Funkce Samsung Smart View změní pomocí své inovativní aplikace Smart View způsob, jakým sledujete televizi. Tato jedinečná aplikace nabízí různé funkce, jako je například klonované nebo duální zobrazení, pomocí nichž vám umožňuje v jiné části domácnosti sledovat stejné nebo jiné televizní programy na kompatibilních zařízeních, jako je například tablet, počítač nebo inteligentní telefon – a to vše současně! * Kompatibilní zařízení se mohou lišit podle oblasti. * Na používání se vztahuje smlouva s poskytovatelem služeb a nemusí být dostupné ve všech oblastech.

Sledujte svá videa kdykoli a kdekoli

Zbavte se omezení ve své domácnosti pomocí funkce vzdáleného přístupu. Pomocí této funkce můžete získat přístup k přehrávači Blu-ray a sledovat tak své oblíbené filmy nebo jiný videoobsah ¬– kdykoli a kdekoli. Funkce vzdáleného přístupu promění každé kompatibilní zařízení na váš mobilní televizor. * Kompatibilní zařízení se mohou lišit podle oblasti. * Funkce vzdáleného přístupu nepodporuje živé televizní vysílání a obsah PVR. * Tato aplikace bude uvedena ve třetím čtvrtletí roku 2012.

Nahrávejte, sledujte a vychutnávejte si více

Nahrávejte si všechny své zábavné pořady bez ohledu na to, kdy se vysílají. Pomocí funkce duálního nahrávání inteligentního videorekordéru Samsung můžete nahrávat dva různé kanály současně. Už nezmeškáte jeden pořad, protože jste se chtěli dívat na jiný, ani si nebudete muset vybírat mezi dvěma oblíbenými pořady. Díky této skvělé funkci nahrávání budete moci nahrávat více, sledovat více a vychutnávat si více zábavy. * Funkce nahrávání je určena pouze k osobnímu a nekomerčnímu použití. * Na používání se vztahuje smlouva s poskytovatelem služeb a nemusí být dostupné ve všech oblastech.

Vychutnávejte si aplikace, videa, procházení webu a další možnosti

S aktualizovanou službou Smart Hub a třemi skvělými novými službami od společnosti Samsung objevíte nový svět sociální a přizpůsobené domácí zábavy. Služba Family Story vám umožňuje sdílet význačné fotografie, zprávy a události s vašimi blízkými. Se službou Kids se zase děti mohou bavit a vzdělávat. Pomocí služby Fitness můžete cvičit a plánovat svůj trénink. Díky přístupu ke skvělému obsahu a také výběru aplikací Samsung, procházení webu a dalším možnostem si můžete vychutnávat ideální domácí zábavu. * Obsah dostupný prostřednictvím služby Smart Hub se může lišit podle oblasti. * Některé funkce služby Smart Hub mohou vyžadovat inovaci firmwaru. * Snímek obrazovky je simulovaný. Je vyžadován přístup k internetu. Některé aplikace je nutné zakoupit. * Služba Fitness nemusí být dostupná ve všech oblastech.

Zažijte novou úroveň 3D zábavy v kvalitě Full HD

Vychutnávejte si doma podmanivější a úchvatnější 3D zážitky. S technologií Full HD 3D bude vaše 3D domácí zábava úžasnější a živější, než jste si dokázali představit, a její výkonné funkce vám poskytnou maximální požitek. Díky automatickému kontrastu 3D obsahu získáte pronikavější obraz s ostřejším a dramatičtějším kontrastem. Špičková 3D technologie od společnosti Samsung využívá vyspělé algoritmy k tomu, aby minimalizovala počet vrstev obrazu a maximalizovala rychlost odezvy, díky čemuž budete moci sledovat plynulejší a čistější obraz. Obklopte své smysly novou realitou zobrazení 3D HD.

Sledujte všechen obsah v 3D zobrazení

Díky vestavěnému 3D převodníku můžete sledovat svůj oblíbený 2D obsah v 3D zobrazení. 3D převodník zkvalitní vaše zážitky při sledování prostřednictvím podrobné analýzy obrazu, která mu umožňuje vytvářet hlubší, intenzivnější a realistické 3D obrazy tak, jak to nedokáže žádný jiný televizor.

Spojte světy svého obsahu prostřednictvím vestavěného přímého připojení Wi-Fi

Přejděte se svým systémem domácí zábavy na novou úroveň spontánnosti a zábavy pomocí funkce Wi-Fi Direct od společnosti Samsung. Díky vestavěné technologii Wi-Fi můžete odesílat a sdílet obsah z kompatibilních zařízení na svém inteligentním videorekordéru pouhým stisknutím tlačítka. Už nebudete muset hledat správné kabely – funkce Wi-Fi Direct vám umožní snadné bezdrátové sdílení filmů, fotografií a hudby prostřednictvím inteligentního videorekordéru. Svůj obsah si budete moci okamžitě vychutnávat na velké obrazovce bez ohledu na to, zda se nachází v kompatibilním přenosném počítači, fotoaparátu, inteligentním telefonu nebo tabletu.

Procházení webu na velké obrazovce

Proč byste si měli prohlížet web v počítači, když k tomu můžete použít svůj inteligentní přehrávač Blu-ray a televizor? Inovovaný webový prohlížeč je nyní ještě rychlejší a díky vylepšeným funkcím vyhledávání se snáze používá. Obsahuje také navigační funkce, díky kterým je procházení webu intuitivní a jednoduché. Odložte počítač a procházejte web na velké obrazovce.

Získejte bezdrátový přístup ke svému obsahu a vysílejte ho

S funkcí bezdrátového sdílení vytěžíte ze svého obsahu a zařízení maximum. Díky funkci AllShare Play můžete vysílat filmy, fotografie, hudbu a další obsah z jakýchkoli kompatibilních zařízení v blízkém okolí včetně počítačů. Cloudová technologie a služba ukládání dat na webu od společnosti Samsung vám přinášejí ještě větší svobodu a mobilitu, protože vám umožňují získat přístup ke svému multimediálnímu obsahu a sdílet ho, i když právě nejste doma. Všechen svůj oblíbený obsah si nyní můžete vychutnávat bez ohledu na to, zda sedíte před televizorem nebo jste mimo domov. * Ukládání obsahu na webu vyžaduje samostatnou registraci u nezávislého poskytovatele služeb ukládání dat.
Technologie Dolby TRUE HD Digital Plus

Díky technologii Dolby TRUE HD Digital Plus si můžete užít dokonalý zvuk ve vysokém rozlišení, který je úchvatný přesně tak jako obraz na vašem televizoru s rozlišením HD. Prostřednictvím vylepšené technologie bezeztrátového vícekanálového zvukového kodeku se vás zmocní zvuk, který je identický s originální studiovou nahrávkou.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

• Remote Application
  • Full Browser
    Ano