Zrušit registraci funkcí Sdílení profilu a Jednoduché sdílení

Níže uvedeným postupem zrušte registraci funkcí Sdílení profilu a Jednoduché sdílení ze služby Vylepšené funkce, pokud už je nechcete používat.

Některé funkce nemusí být v závislosti na vaší zemi a poskytovateli služeb dostupné.

Když zrušíte registraci, všechna související data budou smazána a nepůjde je obnovit. Pokud se později rozhodnete, že ve svém telefonu chcete funkce Sdílení profilu a Jednoduché sdílení znovu používat, budete muset znovu ověřit své telefonní číslo.

Jak zrušit registraci služby Vylepšené funkce v telefonu
Krok 1

Zadejte telefonní číslo zařízení, jehož registraci chcete zrušit, a my vám pošleme potvrzovací kód.

Krok 2

Zadejte potvrzovací kód, který jsme vám poslali do telefonu, a odešlete ho.