Samsung Galaxy S og Galaxy Tab

17 oct, 2011

Samsungs banebrydende mobilserie Galaxy forhandles af alle større udbydere. Læs videre om de mange nyskabende funktioner, der placerer Galaxy-serien i en liga for sig selv

Hardware

Mobilitet

Med Galaxy-serien får du ydelse som i en pc med:

• • Omfattende tilslutningsmuligheder på 3G-netværk, Wi-Fi® 802.11 b/g/n og/eller Bluetooth® 3.0

• • Perfekt dimensionerede enheder, der er lige nemme at benytte til indtastning med én eller begge hænder

• • Banebrydende SWYPE®-teknologi for hurtig tekstindtastning på farten

Hastighed

Samsungs Hummingbird 1-GHz-processor giver høj billedkvalitet med:

• • Skarpe, tydelige og livagtige billeder og videoer

• • Jævn video- og spilgengivelse

• • Mindre forsinkelse og øget hastighed ved multitasking

Ydeevne

Alle Galaxy-enheder kører Googles operativsystem Android™, der er:

• • Det eneste mobile operativsystem fremstillet af Google

• • En åben-kilde-platform, så uafhængige udviklere også har mulighed for at forbedre systemet

• • Et system kompatibelt med Adobe® Flash® Player 10.1 for superhurtig adgang til billeder, videoer og spil på internettet (enheder, der kører Froyo)

• • HD-lignende video kompatibel med en lang række multimedieformater som f.eks. DivX, MPEG4, H.263 og H.26

Mere end 100.000 applikationer

Adgang til de bedste applikationer, der er med til at individualisere din Galaxy i hverdagen og øge dens ydelse:

• • Mere end 100.000 Android™-applikationer at vælge mellem – og der kommer hele tiden flere

• • Fabriksinstallerede applikationer, der er øremærkede til Samsungs smartphones og intelligente medieenheder

• • Applikationer som Google Maps™ Navigation og Google Goggles™ udviklede af de samme visionære mennesker, der står bag operativsystemet

• • Samsungs banebrydende indtastningsteknologi SWYPE

Skærm

Samsungs Super AMOLED™-skærm gør det sjovere at se indhold på mobilen takket være:

• • Klart og lysstærkt billede

• • Nøjagtig farvegengivelse

• • Mindsket refleksion og 180° betragtningsvinkel

• • Tynd, lysstærk og hurtig skærm

• • Op til 7 timers* batteritid ved filmvisning

Der er i næsten enhver henseende tale om en HD-oplevelse på mobilen.

Skærm

Samsung Galaxy Tab

Den ny Galaxy Tab baner vejen for overdådige filmoplevelser med:

• • Opløsning på 1024×600 pixel til surfing som på en stationær pc

• • Lyse farver og tydelige billeder med forbedret TFT-teknologi

• • Lysstærk 7"-skærm

• • Ultrabærbart 12 millimeter tyndt chassis på under 400 gram, der er lige til at have i bukselommen

• • Op til 13 timers* brug uden pause

Kamera og videochat

Galaxy Tab giver dejlig nem videochat og fotografering overalt takket være:

• • 1,3-Mpx-webcam på forsiden til videochat

• • Programmer som Qik og Fring til toparts-videochat via Wi-Fi

• • 3-Mpx-kamera på bagside til billed- og videooptagelse i høj kvalitet

Sociale netværk

Gør din Samsung Galaxy til omdrejningspunkt for dine sociale netværk med hurtig adgang til internetsteder som Facebook® og Twitter™. Udnyt SWYPE®-teknologien til hurtig indtastning af sms'er og mms'er på en helt ny måde, og udnyt det overblik, den samlede indbakke giver dig over alt dit arbejde, dine private mails, din kalender og meget mere.

media hub

AllShare™

Nedbryd alle barrierer omkring dit indhold ved hjælp af AllShare. Med AllShare kan du trådløst streame digitalt indhold mellem DLNA-certificerede enheder. Du kan helt gnidningsfrit streame dit digitale bibliotek til og fra mobilen, computeren og hjemmebiografsystemet. Hvis det skal være mere mobilt end det, snakker vi telepati.

*Brugstiden varierer afhængigt af det konkrete brugsmønster og andre forhold. Strømforbruget afhænger af faktorer som netværksopsætning, signalstyrke, driftstemperatur, benyttede funktioner, vibrationstilstand, indstillinger for baggrundsbelysning, internetbrug, hyppighed af telefonsamtaler samt tale-, data- og andre anvendelser.

Skærmbillederne er simulationer. Udseende, specifikationer og funktioner kan afvige.
Android, Google Maps, Google Goggles, og Android Market er varemærker tilhørende Google, Inc.