Én fjernbetjening til hele underholdningssystemet med Anynet+

13 oct, 2011

Måske er du én af dem, der elsker "fuglereder". Eller du føler en sær glæde ved at lede efter den forsvundne fjernbetjening mellem sofahynderne eller inde under møblerne. Eller du stortrives med at sørge for friske batterier til en håndfuld forskellige fjernbetjeninger. Hvis ikke skal du helt klart vælge Anynet+, så du bliver fri for hele repertoiret af fjernbetjeninger til de forskellige enheder.

Én fjernbetjening til samtlige enheder

Anynet+ løser på elegant vis en masse problemer i ét hug: Én fjernbetjening kan styre en halv snes enheder, forudsat du forbinder dem til HD-fjernsynet med HDMI-kabler. Slut med grimme fuglereder og med at snuble i kabler. HDMI giver uforlignelig lyd- og billedkvalitet med dejlig simpel kabling.

Via Anynet+-netværket kan du styre et kabelmodem, en dvd- eller Blu-ray-afspiller, et hjemmebiografsystem og meget mere. Hvad siger du til også at kunne fjernbetjene enheder som digitalkameraer og videokameraer? Der er kun ét aber dabei: Hvis netværket skal fungere, skal samtlige enheder være Anynet+-forberedte.

En teknologi, du kun finder hos Samsung

Teknologien blev indført af Samsung i 2007 og er siden da blevet opgraderet. Du finder den kun i Samsung-produkter.

Sådan fungerer Anynet+

Der er tale om et kabelnetværk. På de fleste af Samsungs tv-modeller kan du ved at åbne en dedikeret menu styre samtlige tilsluttede enheder udelukkende med Anynet+-fjernbetjeningen.

Fjernbetjeningen indstiller lydstyrke og billede på enhederne. Slut med at fumle skiftevis med dvd- og tv-fjernbetjeningen og prøve at få lyd- og billedindstillingerne til at spille sammen. Anynet+ er faktisk så intelligent, at alt AV-udstyr tilsluttet til fjernsynsapparatet tænder, når du stopper en disk i Blu-ray- eller dvd-afspilleren – inklusive eventuelle eksterne højttalere.

En anden lækker funktion er, at du ikke behøver have direkte sigt til en enhed (f.eks. dvd- eller Blu-ray-afspilleren) for at betjene den. I virkeligheden kan du lukke hele Anynet+-systemet inde i et skab og styre samtlige enheder via tv'et. Slut med at fægte desperat med fjernbetjeningen en halv meter fra fjernsynet for at indstille lydstyrken.

Et utrolig simpelt system

Anynet+ gør hele arbejdet for dig. En masse enheder sluttes sammen til ét brugervenligt system, så der er fuldt overblik over hjemmets udvalg af film, billeder og musik. Og der er intet krav om en uddannelse som elektroingeniør for at få enhederne til at spille sammen. Et tryk på en knap og det hele tænder, slukker eller går i dvaletilstand.

Én fjernbetjening kan du godt oveskue, ikke sandt?