DET ER FØLELSEN, DER TÆLLER

04 oct, 2012

Vi kunne tale så længe, det skal være, om impedans, watt, membraner og mellemregistre. Men det springer vi let og elegant henover for i bund og grund drejer det sig kun om én ting: at det lyder godt. Uanset om du ved noget om den teknologi, der ligger bag en rigtig god lyd eller ej, ved du helt sikkert, hvordan det føles, når musikken lyder rigtigt. Det er den følelse, både du som lytter og vi som producent af din højttaler, stræber efter.

DET SKAL VÆRE LET

Al moderne elektronik har en masse smarte funktioner. Det er i dag mere eller mindre standard at kunne overføre billeder, film og musik trådløst fra én enhed til en anden. Det vil sige, hvis man ved, hvordan de fungerer. Vi gør vores yderste for, at så mange som muligt skal kunne bruge vores højttalere, og at det skal være så let som muligt. Ingen tid eller energi skal gå tabt med tilslutninger, der driller, eller kabler, der ikke passer. Alt sammen for at minimere alt det, der kan forhindre dig i at få en fuldendt musikoplevelse.

DET SKAL VÆRE LET

DET SKAL VÆRE SMUKT

Højttalernes fornemste opgave er og har altid været at tilfredsstille din hørelse. Men det betyder ikke, at det er ligegyldigt, hvordan de ser ud. Samsungs trådløse højttalere er udviklet til dig, der stiller lige så høje krav til designet som til lyden. Vores ambition er, at du skal være lige så glad for dine højttalere, når hjemmet er stille, som når du lytter til din yndlingsmusik. Lyd skal kort sagt ikke kun lyde godt, den skal også se godt ud.

DET SKAL VÆRE SMUKT

TRÅDLØST OG DOCKING

Lyttemulighederne er stort set ubegrænsede med Samsungs trådløse højttalere. Den dobbelte dockingstation passer både til udvalgte GALAXY- og Apple-produkter*. Du kan også vælge at tilslutte din lyd trådløst med Bluetooth 3.0. Med den seneste aptX-teknologi får du den samme lydkvalitet, som hvis du var tilsluttet direkte til systemet. Topmodellerne DA-E670 og DA-E750 / 751 giver dig også mulighed for at streame via AllShare eller AirPlay. Derudover er det let at aktivere SoundShare, hvis du vil overføre lyden fra dit udvalgte Samsung SMART TV** trådløst og få en større lydoplevelse.

*Kompatibel med GALAXY SII, SIII, Note, GALAXYPlayer, iPhone, iPod og iPad (DA-E550 – ikke iPad)
**Kompatibel med Samsung 2012 SMART LED TV 6305-serien og opad samt Plasma 555-serien og opad.

TRÅDLØST OG DOCKING

HYBRID RØRFORSTÆRKER

Samsung stræber altid efter at ligge langt fremme i den teknologiske udvikling af sine produkter. I to af vores trådløse højttalere, Samsung DA-E750 og DA-E751, bruger vi en rørforstærker som kombinerer lyden fra en digital forstærker med lyden fra en analog. Det er en teknologisk innovation, som giver et autentisk, rigt lydbillede med en dybere bas og en fyldigere sangstemme. Digital præcision og kraft møder analog varme. Den indbyggede subwoofer på 60 watt giver musikken ekstra tyngde.

HYBRID RØRFORSTÆRKER

OTTE LAG LAK

Samtlige vores trådløse højttalere er formgivet, så de smelter naturligt ind i omgivelserne. Det gælder såvel DA-E670, DA-E750 og DA-E751, som er udformet i et tidløst hifi-design, som de hornformede DA-E550, DA-E650 og DA-E651. Retro eller futurisme – du vælger den løsning, der passer bedst ind i dit hjem. Samsung DA-E750 har en robust konstruktion med en højblank overflade, der er lakeret otte gange. Ligesom den blanksorte DA-E751 minder den med sine klassiske linjer og fejlfrie finish mere om forfinet møbeldesign end noget andet.

OTTE LAG LAK