Der er mange grunde til at vælge trådløs lyd

24 may, 2013

Det er smart at vælge trådløs lyd. Du får nemlig både et flot design, en fyldig lyd og et ledningsfrit hjem. Bliv fri for ledninger, der ligger og roder, og vælg i stedet en højttaler, som let tilsluttes til TV'et, og som kan streame musik direkte fra din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Det skal være flot

Det skal være flot

Vi har for længe siden lagt de store lydsystemer bag os. De tager alt for meget plads – og på den måde også en del af fornøjelsen. I år tager Samsung designet til et helt nyt niveau og skaber trådløs lyd til dig, som ikke har lyst til at gemme højttaleren under TV-bordet. Derfor lancerer vi nu en diskret indretningsdetalje, som både forstærker lyden og forskønner dit hjem, og som passer perfekt til dit Samsung-TV.

Det skal være smart

Det skal være smart

Vi ønsker, at de højttalere, du har i dit hjem, skal opfylde dine krav, uanset om vi taler om design eller lydkvalitet. Sortimentet for 2013 er derfor både i et lækkert design og helt i top, når vi taler om kvalitet. Med en trådløs subwoofer til din Soundbar får du en bas, som kan mærkes i hele kroppen, og vores topmodeller har en indbygget hybrid rørforstærker, som giver dig en lydoplevelse i en klasse for sig.

Det skal være trådløst

Det skal være trådløst

Med SoundShare tilslutter du lydenheden trådløst til dit Samsung-TV*. Og som en ekstra detalje gør SoundShare det muligt at styre både TV'et og højttaleren med én fjernbetjening.

*Se hvilke produkter, der er kompatible, på produktsiderne for de forskellige lyd- og TV-modeller.