Vælg din lokation og dit sprog.

Procedure til test af batterilevetid

※ Vigtig meddelelse: Batterilevetiden skifter alt efter den måde enheden er indstillet på, og den måde den anvendes på. I virkeligheden kan resultaterne blive forskellige i forhold til den faktiske tid, hvor den blev brugt, afhængig af status på netværksforbindelsen og konstituenterne. Bemærk, at forklaringen der vedrører måling af hvert enkelt testpunkt, refererer til de angivne antal timer, som smartphonen har været brugt.

A. Taletid

Testmåling af taletid blev udført ved at tage telekommunikationsselskab og område med i betragtning. Den fandt sted i et laboratoriemiljø, der efterprøvede (LTE/WCDMA/GSM/CDMA)-netværk. Vi foretog opkald i miljøet ved indstilling af kanal og bånd.

Testen blev udført med prototype og software til udviklingsfasen. Vi målte den tid, der var relateret til batterikapaciteten ved at måle strømforbruget efter enheden var tilsluttet.

Med hensyn til taletid, så kan tiden ende op med at være forskellig fra den faktisk anvendte tid, afhængig af status på netværksforbindelse og funktionskonfiguration, signalstyrke, støj og andre elementer.

Specifikke tester kan vise forskellige resultater, afhængig af enheden.

B. Musikafspilningstid

Testmåling af lydafspilningstid blev udført ved at tage telekommunikationsselskab og område med i betragtning. Den fandt sted i et laboratoriemiljø, der efterprøvede (LTE/WCDMA/GSM/CDMA)-netværk. Vi afspillede en lydfil i miljøet ved indstilling af kanal og bånd.

Testen blev udført med prototype og software til udviklingsfasen. Vi målte den forbundne tid med batterikapaciteten ved at måle strømforbrug efter afspilning af Mp3-filer (192 kbps) via mobilenheden (hvor LCD-skærmen var slået fra). Der blev afspillet 10 melodier fra 2011 global chart.

Med hensyn lydafspilningstid, så kan tiden ende op med at være forskellig fra den faktisk anvendte tid, afhængig af status på netværksforbindelse og funktionskonfiguration, signalstyrke, støj, lydfiltype og andre elementer.

Specifikke tester kan vise forskellige resultater, afhængig af enheden.

C. Videoafspilningstid

Testmåling af videoafspilning-blev udført ved at tage telekommunikationsselskab og område med i betragtning. Den fandt sted i et laboratoriemiljø, der efterprøvede (LTE/WCDMA/GSM/CDMA)-netværk. Vi afspillede en videofil i miljøet, ved indstilling af kanal og bånd.

Testen blev udført med prototype og software til udviklingsfasen. Vi målte den tid, der var relateret til batterikapaciteten ved at måle strømforbruget efter afspilning af en videofil (720), der blev isat i enheden.

Vi målte en fil, der var valgt fra den globale box-office-liste fra 2011 i "avi"-format, meget ofte anvendt af forskellige multimedier, og med en 720P-opløsning.

Med hensyn videoafspilning, så kan tiden ende op med at være forskellig fra den faktisk anvendte tid, afhængig af status på netværksforbindelse og funktionskonfiguration, signalstyrke, støj, videofiltype og andre elementer.

Specifikke tester kan vise forskellige resultater, afhængig af enheden.

D. Tid brugt på internettet

Testmåling af tid brugt på internettet blev udført i et (WCDMA/LTE)-netværksmiljø.

Testen blev udført med den prototype og de nyhedsartikler til udviklingsfasen, der blev søgt efter og opnået adgang til via internettet. Alle de anvendte indstillinger var sat til standard og målt uden at tilkoble Wi-Fi.

Med hensyn til tid brugt på internettet, så kan tiden ende op med at være forskellig fra den faktisk anvendte tid, afhængig af status på netværksforbindelse og funktionskonfiguration, signalstyrke, støj og andre elementer.

Specifikke tester kan vise forskellige resultater, afhængig af enheden.