Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

SideSync

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

SideSync gør det hurtigt og nemt at dele skærm og overføre data mellem en PC og en mobil enhed. Du får også påmindelser og mulighed for at bruge andre funktioner fra din telefon på din PC. Få en både smartere og nemmere dagligdag med SideSync.

1. Installer SideSync 4.0 på din PC og din mobile enhed.
						<br>2. Tilslut både din PC og din mobile enhed til samme AP (Wi-Fi / LAN).
						<br>3. Vælg hvilken enhed, du vil parre med. Når din PC og din mobile enhed er koblet til hinanden som par, tilslutter de sig automatisk til hinanden, når de er på samme AP (Wi-Fi / LAN).
						<br>4. Et USB-kabel tilsluttes automatisk til appen uden verificering. 1. Installer SideSync 4.0 på din PC og din mobile enhed.
						<br>2. Tilslut både din PC og din mobile enhed til samme AP (Wi-Fi / LAN).
						<br>3. Vælg hvilken enhed, du vil parre med. Når din PC og din mobile enhed er koblet til hinanden som par, tilslutter de sig automatisk til hinanden, når de er på samme AP (Wi-Fi / LAN).
						<br>4. Et USB-kabel tilsluttes automatisk til appen uden verificering.

Sådan fungerer det

Hurtig og nem tilslutning

Installer SideSync på både din PC og din mobile enhed, og tilslut enhederne til hinanden med et USB-kabel eller via WiFi. Klik på download-knappen for at installere på din PC. Installer på din mobile enhed ved hjælp af "Galaxy Apps" eller Google "Play Store".

Ring og send SMS’er Ring og send SMS’er

Meddelelser på din PC

Ring og send SMS’er

Når din PC og din mobile enhed er tilsluttet til hinanden med SideSync, kan du modtage opkald, som kobles direkte til appen på din PC. Gennem popup-vinduet kan du nemt modtage opkald eller skrive og modtage SMS’er.

Deling af filer mellem din PC og din mobile enhed Deling af filer mellem din PC og din mobile enhed

Deling af filer

Deling af filer mellem din PC og din mobile enhed

Med SideSync er det hurtigt og nemt at dele filer og dokumenter ved hjælp af træk og slip-funktionen. Du kan også indsætte billeder fra din mobile enhed i Word-dokumenter på din PC. Og du kan tilføje en fil fra din PC til din mobile enhed, samtidig med at du sender SMS’er eller e-mails.

Krav til SideSync

Krav til SideSync, Windows, Mac, Krav til SideSync
  Kategori Beskrivelse
SideSync
(til PC med Windows)
OS Windows XP SP3 eller højere (32 / 64 bit)
CPU Intel® Pentium 1,8 GHz processor eller højere (Intel Core 2 Duo 2 GHz eller højere anbefales)
Hukommelseskrav (RAM størrelse) 1 GB (anbefales)
Ledig harddiskplads Mindst 500 MB (anbefales)
Skærmopløsning 1024 x 768 (600), 32 bit eller højere
Software, der kræves
  • 1. Windows Media Player 11 eller nyere
    • Windows XP: Windows Media Player 11 eller nyere
    • Windows 7, 8 OS (N eller KN): Windows Media Feature Pack
    • "Media Feature Pack" kan downloades fra Microsofts hjemmeside (www.microsoft.com)
  • 2. DirectX 9.0C eller nyere
    • Kun til Windows XP
Understøttet software Microsoft Office 2007 eller nyere
SideSync
(til PC med Mac OS)
OS Mac OS X 10.7 eller nyere
CPU 1,8 GHz Intel eller hurtigere
Hukommelseskrav (RAM størrelse) 1 GB (anbefales)
Ledig harddiskplads Mindst 500 MB (anbefales)
SideSync
(til mobile enheder fra Samsung)
OS
  • Smart Phone: Android KitKat (4.4) eller nyere
  • Tablet: Android Lollipop (5.0) eller nyere
    • SideSync fungerer måske ikke på visse modeller.
De billeder på enheder, som vises på introduktionssiden, kan variere fra land til land.