Hvordan overfører jeg oplysninger fra min gamle enhed til min nye?

Overfør data fra din gamle telefon til din nye Galaxy-telefon via USB-kabel, trådløs forbindelse, ekstern lagerenhed eller computer.

Vælg den metode, du føler dig mest tryg ved.

Du kan finde flere oplysninger om Smart Switch og downloads her: www.samsung.com/dk/apps/smart-switch/

1 På din gamle enhed navigerer du til "Play Butik" og søger efter Smart Switch. (Afhængigt af din gamle enhed er der en mulighed for, at den ikke er kompatibel. Kontroller programinformationsbeskrivelsen for en liste over kompatible enheder).
2 Når Smart Switch App´en er installeret på din gamle enhed, skal du navigere til Indstillinger på din nye enhed. Rul ned til du ser "Sky og Konti" og tryk på den. Nu burde Smart Switch være synlig som du skal vælge.

Nu hvor programmet er åbent på begge enheder, skal du din gamle enhed vælge "Send" og på din nye vælge "Modtag".

3 Du får en liste over, hvilket indhold du vil sende til din nye enhed.
4 Du kan høre en høj tone, når indholdet begynder at blive overført. Dette er normalt, da telefonerne kan sende indholdet gennem luften med en højfrekvent lyd.
5 Når status er 100%, er processen færdig, og du kan lukke programmet.

Hvis du har problemer med dette og har brug for hjælp, bedes du kontakte din lokale forhandler eller Samsung kundesupport for yderligere assistance.