Kan jeg oplade min Samsung Galaxy S8 eller S8+ med et Micro USB-kabel?

Samsung Galaxy S8 og S8+ har en USB port, hvor du skal bruge en USB-C konnektor.

Du kan bruge et Micro USB-kabel til at oplade din S8 ved at forbinde dit gamle Micro USB-kabel til Micro USB-konnektoren.

Bemærk: at opladerens strømstyrke kan variere, og brug af en forkert oplader kan beskadige enheden eller gøre opladningen langsommere. Vi anbefaler at bruge en officiel Samsung oplader, helst den, der fulgte med i emballagen.

Micro USD Connector, Micro USB Cable

Bemærk: Tilslut ikke et Micro USB-kabel direkte til enhedens universalstik. Det vil sandsynligvis beskadige apparatet og kablet.