Fjern registrering af Profildeling og Enkel deling

Følg nedenstående trin for at fjerne registrering af Profildeling og Enkel deling i Udvidede funktioner, hvis du ikke vil bruge dem mere.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige afhængigt af dit land og din tjenesteudbyder.

Når du fjerner registreringen, slettes alle tilknyttede data, og de vil ikke kunne gendannes. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter dig for at bruge Profildeling og Enkel deling på din telefon igen, skal du godkende dit telefonnummer igen.

Sådan fjerner du registreringen af Udvidede funktioner på din telefon
Trin 1

Indtast telefonnummeret på den enhed, der skal afregistreres, hvorefter du modtager en bekræftelseskode.

Trin 2

Indtast bekræftelseskoden, som er sendt til din telefon, og send den.