Kies

Flere af de ændringer du forventer af en splinterny Kies!

• Hold din mobil ajour

Når du er tilsluttet Kies, får du automatisk besked om nye firmware-versioner.
    Gør din mobil bedre med det sidste firmware.

• Synkroniserer kontakter med Outlook, Google eller Yahoo

Tilføj og rediger mobilkontakter på Kies uden problem. Du kan også synkronisere kontakter med Outlook, Google eller Yahoo.

• Gør musikken rigere med mobilen

Lav din egen favorit musikplayliste og synkroniser med mobilen. Al den musik du vil lytte til for at underholde dig hvor end du er.

• Gem billeder og videoer, du har taget med mobilen, på din pc.

Du kan med sikkerhed gemme værdifulde fotografier eller videoer, du har taget, og føle de glade minde med Kies.

Sådan bruges Kies 2.0

Tryk på knappen.
Filmen leder dig igennem brugen af Kies 2.0. Kies 2.0 vejledning

Systemkrav

• OS :

Windows XP, Windows Vista, Windows 7(32/64bit understøttes)
  • CPU :

Intel Core 2 Duo 2.0GHz eller derover (anbefalet)
  • Minimum hukommelse (RAM) :

1.00 GB (anbefalet)
  • Fri harddiskplads :

Mindst 500 MB (anbefalet)
  • Skærmopløsning :

1024 X 768 (600), 32 bit eller derover
  • Nødvendigt software :

.Net Framework 3.5 SP1 eller derover, Windows Media Player 10 eller derover, DirectX 9.0C
    *Til Windows Mobile, ActiveSync (Windows XP) eller Device Center (Windows Vista/7)