NEW PC STUDIO

Med Samsungs New PC Studio kan man styre indholdet på en mobil, som man vil.

Download NPS

NPS er ...

Samsung New PC Studio er en applikation til at organisere indholdet mellem en Samsung mobil og en pc. NPS giver dig let adgang til udstyret, data-styring med let backup og synkronisering samt kraftfulde multimedia-funktioner.

Særlige egenskaber

• PIMs styring
    Styr eller lav backup af telefonbog, tidsskema og beskeder på en mobiltelefon.
    Synkroniser personlige data med MS Outlook.
  • Multimedia-styring
    Styr, rediger og afspil indhold fx musik, fotografier og videofiler.
  • Firmware-opgraderinger
    Informerer om de seneste firmware-versioner og opgraderinger til mobilen

Sådan bruges NPS

Tryk på NPS vejledningen til højre.
Den vil vise, hvordan man skal bruge New PC tudio. NPS vejledning

Systemkrav

• Operating system : Windows 7, Windows Vista, Windows XP(SP2), Windows 2000(SP4)
  • CPU : Pentium 600 MHz eller højere
  • RAM : 512MB eller mere
  • HDD : 200MB eller mere tilgængelig plads på harddisken
  • Microsoft DirectX 9.0 eller højere