PCStudio 3.1

Hvad er Samsung PC Studio 3.1?
Samsung PC Studio er en Windows-baseret pc-programpakke, som du let kan bruge til at styre personlige data og multimedia-filer ved at tilslutte en Samsung Electronics mobiltelefon (GSM/GPRS/UMTS) til din pc.

Hovedfunktionerm

• Importer cd
    Find cd-informationer fx kunstner/navn på nummeret, albummets titel m.m. Når du sætter en audio-cd i pc’en henter PC Studio disse værdifulde informationer, så de er lette at styre. Du kan også automatisk rippe numre fra cd’en med de informationer.
  • Få mærkeinformationer
    Ryd op i forkerte musikfil-informationer, og find den nøjagtige musikinformation, fx kunstner/navn på nummeret, albummets titel m.m. PC Studio henter disse værdifulde informationer, så de er lette at styre.
  • Lignende musik
    Bare vælg et nummer eller en kunstner! Knappen Mere som denne laver automatisk en liste af lignende musik fra dit bibliotek.

Generelle funktioner

• Tilslutningskontrol
    Lader dig vælge tilslutningstype for forbindelsen mellem pc og telefon.
    Tilslutningstyper: USB, Bluetooth, infrarød eller serie.
  • Hold styr på beskeder
    Hold styr på korte beskeder og multimedia-beskeder.
  • Hold styr på kontakter m.m.
    Lader dig hente personlige informationer, der er gemt på telefonen, fx telefonbog og planlægger, og du kan tilføje nye data eller slette og redigere de gemte data.
  • Synkroniser
    Lader dig synkronisere personlige informationer der er gemt på telefonen, og derefter gemme dataene i pc’ens program for personlige informationer.
  • Overføre filer
    Lader dig browse gennem multimedia filer, der er gemt på telefonen i windows-browseren, og du kan downloade filer eller oploade pc-filer til telefonen.
  • Styre internetforbindelser
    Giver dig adgang til internettet ved at bruge den tilsluttede telefon som et modem.
  • Skriv multimedia-beskeder
    Skriv din egen multimedia-besked, og send den med telefonen.

Kraftige multimedia-funktioner

Multimedia-kontrol
Styr, rediger og opret billeder, musik og videoer, der skal overføres med din Samsung mobil.
Se kraftfuld multimedia-oplevelse >
  • Let søgning efter alle multimedia-filer på computeren
    Brug vores særlige søgefunktion efter billeder, film og musik-filer.
  • Del og kontroller store filer
    Deler store filer, fx film, så de let kan deles op på hukommelseskort.
  • Lav dine egne albummer
    PC Studio lader dig arrangere filerne i albummer eller playlister. Du kan også let redigere eller lave nye filer med fil-deling.
  • Nem mærkeredaktør
    Ryd op i forkerte MP3 fil-informationer, idet PC Studio understøtter musikinformationer om fx genre, titel og musikalbum.
  • Mo-Blog!
    Upload dine mobilbilleder til Samsung u-blog, og lav din egen plads online med en Samsung mobil.
  • Kraftfuld multimedia-afspiller
    Understøtter mange fil-endelser til billeder, film, musik m.m.