Support Model

CLT-M6072S

CLT-M6072S

Rediger produktmodel
Søg
Søg
  • No data

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

  • TYPE

    -
  • UNDERTYPE

    -
  • KATEGORI

    -
Luk

De bedste løsninger

Manuel download

Download af brugervejledninger, specifikationer, registrering

()

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

  • TYPE

    -
  • UNDERTYPE

    -
  • KATEGORI

    -
Luk
  • Oversigt
    • Value Added Function

      Samsung udvikler til stadighed sine forbrugsartikler for at maksimere printerens ydelse. Vores polymeriserede tonere gør, at udskrifterne får finere linjer og fyldigere farver.

  • Allmänna funktioner
    • Kompatibilitet

      MultiXpress C9250ND / C9350ND

    • Page Yield

      Ca. 15 000 standardsider

  • Unit Box
    • Unit Box Dimension (WxDxH)

      535 x 148 x 138 mm

    • Unit Box Weight (Cartridge+Cushion+Box+other Packaing Materials (i.e. PE Bag))

      1220

    • Unit Cartridge Weight (Cartridge only)

      812

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør