Level Over

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Indstilling

Over-Ear hovedtelefoner

• Lyd
    • Impedance

41 Ω

• Frequency Response

5 Hz - 32 kHz

• Sensitivity

100 db

• Bluetooth
    • Version

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SPP

• Wireless Range

10 m

• Audio Streaming

Ja

• Generelt
    • Control

Bluetooth Smart Touch-kontrol (Auspil / Pause / Flyt sang, Lydstyrke op / ned, S Voice (Ved kompatibel Smartphone), Modtag opkald, Afvis opkald

• Microphone

Ja

• Packaging Contents

Opbevaringsetui, flyadapter, computerkabel, aftageligt kabel med indbygget mikrofon og 3-knapskontrol

• Højttaler

50 mm højtalere med Bio-cellulosemembran

• Call Function
    • Call Receiving

Ja

• Batteri
    • Indstilling

Indbygget batteri (Li-Ion batteri)

• Play Time

15 timer (Bluetooth-indstilling med ANC), 30 timer (Bluetooth-indstilling uden ANC), 25 timer (ledninsindstilling med ANC), Ubegrænset afspilningstid (ledningsindstilling uden ANC)

• Talk Time

15 timer

• Standby Time

200 timer (Bluetooth-indstilling uden ANC)

• Opkoblingsmuligheder
    • 3.5mm headphone connector

Ja

• Micro USB

Ja

• Fysisk specifikation
    • Vægt

350 g

• Cable Length

1,2 m

• Farve

Hvid

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed