Level On Wireless

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Indstilling

On-Ear Headphones

• Lyd
    • Impedance

41 ohms

• Bluetooth
    • Version

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

• Wireless Range

10m

• Audio Streaming

Yes

• Multipoint

Yes

• Etc

Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility : 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.

• Generelt
    • Control

Bluetooth Smart Touch Control (Play/Pause, Song Movement, Volume Up/Down, S Voice (In Case of Compatible Samsung Smartphone), Call Receiving, Call Rejection)

• Microphone

Yes

• Packaging Contents

Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable

• Højttaler

40mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm

• Call Function
    • Call Receiving

Yes

• Batteri
    • Indstilling

Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.

• Play Time

Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC), Up to 20 Hrs (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)

• Talk Time

Up to 11 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 23 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)

• Standby Time

Up to 200 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)

• Opkoblingsmuligheder
    • 3.5mm headphone connector

Yes

• Micro USB

Yes

• Fysisk specifikation
    • Dimension (WxHxD)

161.9 x 184.6 x 74.1 mm

• Vægt

236 g

• Cable Length

1.2 m

• Farve

Blue Black

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed